„Apple“ kovo mėnesio siurprizai – mažesnis „iPhone“ ir naujas „iPad Pro“  (1)

Technologijų tinklalapiai ir tinklaraštininkai skelbia, kad „Apple“ naujų produktų pristatymas turėtų įvykti kovo 21 d., o ne kovo 15, kaip manyta anksčiau. Tačiau kompanija šią dieną turėtų pristatyti dvi svarbias naujienas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis gandais, „Apple“ renginyje pademonstruos naują telefoną su 4 colių įstrižainės ekranu – „iPhone SE“ bei mažesnę „iPad Pro“ versiją, rašo mashable.com.

Manoma, kad naujasis „Apple“ telefonas atrodys panašiai, kaip ir „iPhone 5s“ , tačiau įrenginio ekranas kraštinėse bus minimaliai išlenktas, kaip „iPhone 6“ ir „iPhone 6s“  .

„iPhone SE“  turėtų būti įdiegtas A9 procesorius ir judesio ko-procesorius M9 bei pirštų atspaudų skaitytuvas. Skelbiama, kad naują įrenginį galbūt bus galima rinktis ir iš rožinės spalvos.

Anksčiau kalbėta, kad naujas „iPhone“ telefonas turės 8 MP kamerą, bet panašu, kad ši informacija taip pat pasikeitė. Paskutiniame „KGI Securities“ analitiko Mingo-Chi Kuo pranešime teigiama, kad  „iPhone SE“ turės 12 MP kamerą. M.-C. Kuo anksčiau ne kartą yra tiksliai pranešęs apie „iPhone“ modelių technines charakteristikas.

„iPhone SE“ neturės 3D Touch, tačiau jame bus įdiegta „gyvų“ nuotraukų funkcija.

Taip pat tikimasi, kad kovo mėnesio renginyje „Apple“ pristatys ir 9,7 colio įstrižainės planšetę „iPad Pro“ – mažesnę 12,9 colio „iPad Pro“ versiją. Kol kas neaišku, ar bendrovė tęs „iPad Mini“ ir „iPad Pro“ atnaujinimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (1)