Ambicingas Vilniaus planas – turėsime naują tiltą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2016-04-05 12:36
To tilto projektas jau seniai yra paruoštas. Tik anksčiau juo planuota ir tramvajų paleisti.
Vytax 2016-04-05 14:58
a.) Pastatyt pėsčiųjų tiltą. b.) Prie Litexpo išasfaltuot milžiniško dydžio aikštę automobiliams. c.) Vietoje dabar esamo Vingio parko futbolo stadiono pastatyt normalaus dydžio stadioną. d.) Visa tai finansuoti iš lėšų gautų pardavus privačiam investuotojui šalia Akropolio esančius „Nacionalinio“ stadiono griaučius. Tada, būtų labai patogiai atvažiuoti į Vilnių, pasistatyti automobilį prie Litexpo ir pėsčiomis nueiti į renginius Vingio parke. Tokia mano, kaip ne Vilniečio nuomonė.
mch0lic 2016-04-05 17:26
Praies pora metų reiks naujų poveikio aplinkai tyrimų ir vėl iš naujo viską perprojektuot. Nesuprantu, kam reik švaistyt lėšas projektam kurių vis tiek neįgyvendins dėl lėšų trūkumo. Kaip pikta bebūtų, bet geriau jau tegu atlyginimus pasikelia tokių beverčių projektų nedarę, tai bent jau dalis gryš į biudžetą per GDP ir PVM...
Creatium 2016-04-06 12:16
Tai... manai, kad žemė prie Akropolio yra verta ~80-100 mln. eurų? Nes nu būtent panašiai ketinama skirti Nacionalinio stadiono projektui. Tai tarkim jį sumažinam, kad tilptų vietoje Vingio stadiono (nors netilps - reiks kirsti dalį miško), tai dar prisideda tilto statyba ir privažiavimų įrengimas (juk pvz. M. Carey 8 fūrų įrangos koncertams iki stadiono neneši rankomis?). Ir visa tai pagrindiniame miesto parke?