Tyrimų išvados: šiluminė elektrinė išmeta daugiau radiacijos nei atominė jėgainė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2016-04-29 10:16
Aktualiausia problema yra tai, kad žmogus į viską neteisingai reaguoja. Jis sukūrė informacinį lauką aplink Žemę stiprų ir neteisingą, agresyvų labai savo mintimis, nes reaguoja į viską neteisingai. Kai jam kas nors ką nors negero padaro, jis dažniausiai atsako agresija, o turėtų dėkingas už tai būt arba bent neutraliai sureaguot, nieko neigiamo neišskleist į įžeidėjo pusę. Nes kai jis išskleidžia puolimą, tada jis stiprina tik šitą agresijos lauką, kuris provuokuoja dar daugiau agresijos skleisti.
punktyras 2016-04-29 14:45
Ir radiacija nėra empiriškai pamatuojamas dydis? Tai vien neigiamų emocijų koncentracija padidėjusi pažeidžia ląsteles? Černobylyje sprogo neigiamų emocijų agresijos burbulas? Per anglimi kūrenamų jėgainių kaminus lekiančios torio ir urano dalelės tėra kitas pykčio ir nepakantumo pavadinimas?
Atk 2016-04-30 11:10
Čia tai apie ką aš rašiau, radiacija nieko dėta. Tai žmogus kol kas yra kenksmingas ir pavojingas. Jis nemoka suvaldyt, organizuot savo jausmų pasaulio, kad nebūtų jis pavojingas ir kenksmingas. Jo užduotis išmokti valdyti save. Dėl sielos jo sustiprėjo emocijos, jausmai,, kai jis įgijo ją pirmą kartą Dievo Valia. Todėl įvyko nenumatytas kelias, kai netikėtai kūnas gavo sielą. Ir žmogus po truputi kaupia teigiamą patirtį per amžius. Bet kol kas jos vis tiek labai mažai ir yra Šaltinis, kaip teisingai greitai galima imti išmintį ne kruopelėm, o saujom. Tam reikia būt už viską dėkingam, tada siela pradės greitai vystytis, žmogus pradės švarinti savo silą nuo purvinų šiukšlių ir pradės savo būkle švaria švarinti Žemę ir atmosferą, švarinti tą agresiją, kurią daugelis skleidžia. Jie mano, kad tai normalu, kai jei tau negera padarė, reikia būtinai atkeršyti. Jie vilku principu vadovaujasi. Gyvūnas taip pat gali įsižeisti ir bandyti keršyti. Ir būtent žmonės sukurę agresyvią ir nenormalią terpę, kuri materiali ir visus veikia, ji labai stipri ir neteisinga, todėl jai priešintis netikinčiam žmogui bus sunku, jis negalės jai pasipriešinti, ji įtrauks jį ir jis elgsis kaip ir visi, rūpinsis kažkokiom nenormaliom problemom ir skleis agresiją.
Profesorius :) 2016-04-30 12:47
jooo,cia ziuriu jau ir Dieva ikisai ;D varyk pasimelsi uz mus nusidejelius tai dabar klausyk. mano vienam pazystamui vienas artistas budamas su savo draugeliu is lempos sulauze zandikauli. praejo kazkiek laiko ir jis sutiko ji viena kuris jam tai padare. tai ka jis pagal tave turejo daryti? atleisti? o jis atsiprasinejo "tipo nepyk cia taip gavosi" ;DDD tai tas mano pazystamas ji taip sudauze,kad tas vos "issirideno" is kiemo. tai pagal tave jis turejo jam atleisti uz jo "bespredela" ?
punktyras 2016-04-30 12:52
Tai jau supratome ir anksčiau. Ankstesnis mano atsakymas turėjo pateikti užuominą tamstai, kad vidinis jūsų šuo loja ne ant to medžio ir netgi ne tame miške.
Atk 2016-05-01 09:00
Ir kod4l ne tame mi6ke, jei para6iau, kad tai yra did=iausia problema, o straipsnyje ra6o, kad kita yra did=iausia problema, mano 5sitikinimu straipsnyje klaidinga informacija.