Sulaukėme dar vieno hito: po 18 metų pertraukos „Blizzard“ oficialiai pristatė pirmą naują žaidimą (Video)  (6)

Gegužės 24 dieną, visame pasaulyje startavo „Overwatch“ — vienas karščiausių šių metų tinklo žaidimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, naujas legendinės studijos „Blizzard“ kūrinys dar beta testo metu apsuko galvas dešimtims milijonų žaidėjų visame pasaulyje.

Šis žaidimas yra ypatingas dėl daugybės aspektų. Kritikų teigimu, žaidimo laukia sėkmė, o tai lems ne tik aukšti kokybės kriterijai, bet ir legendinis „Blizzard“ kokybės ženklas. Ši bendrovė paskutinius keletą metų neleido naujų žaidimų.

Paskutinis unikalus „Blizzard“ kūrinys — „StarCraft“ pasirodė dar 1998 metais. Nuo tada bendrovė išleido dar ne vieną žaidimą, tačiau visi jie sukosi milijonus gerbėjų turinčiose Warcraft, Starcraft ir Diablo visatose. Net savo 15 minučių šlovės tebelaukiantis MOBA žanro žaidimas „Heroes of the Storm“ nebuvo toks unikalus, nes jame susitinka jau visiems žinomų „Blizzard“ visatų veikėjai.

Vis tik po 18 metų ir keleto atšauktų projektų „Blizzard“ ryžosi sukurti kažką visiškai naujo. Dinamiška, greita ir taktiškai gili tinklo šaudyklė „Overwatch“ kviečia žaidėjus persikelti į netolimą žmonijos ateitį.

Žaidimas pasakoja apie herojus, kurie gynė žemę ir žmoniją nuo dirbtinio intelekto ir jo sukelto robotų maišto. Specialus Jungtinių Tautų padalinys, kodiniu pavadinimu „Overwatch“, įveikė robotus, tačiau kaip jau tai tampa įprasta, geri darbai žmonių mintyse užsibūna ypač trumpai.

Netrukus pasaulį apraizgys sąmokslo teorijos, kurios kaltins agentus korupcija ir maištu.

Daugiau apie žaidimo siužetą kūrėjai atskleis per unikalias kiekvieno iš žaidime esančio herojų istorijas. „Overwatch“ yra internetinė tinklo šaudyklė, todėl joje nėra įprastų siužetinių misijų, o žaidėjai, pasidaliję į komandas po šešis, kaunasi specialiose arenose.

Nuo kitų panašių žaidimų „Overwatch“ skiriasi tuo, kad daugiausia dėmesio jame skiriama herojams, kurių čia rasite net 21. Kiekvienas veikėjas išsiskiria unikalių gebėjimų rinkiniu, kuris į šaudyklės žanrą atneša visiškai naujų pojūčių.

Prekyba žaidimu prasidėjo gegužės 24 dieną. Visą šią savaitę visi Baituko lankytojai perkantys „Overwatch“ bus apdovanoti plakatais ir kitais smulkiais prizais. Klaipėdiečiai prieš įsigydami žaidimą galės jį išmėginti specialiame renginyje, kuris vyks Technoramoje.

Gegužės 28 dieną visi norintys naujojo Blizzard žaidimo yra laukiami specialiame turnyre, kur net ir ne itin patyrę žaidėjai galės laimėti savo „Overwatch“ kopiją ar originalius žaidimo marškinėlius, na o smulkios atminimo dovanos bus įsteigtos visiems renginio dalyviams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(16)
(31)
(-15)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: