Povandeninis greitasis traukinys Indijoje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2016-07-11 15:54
O tai žmones ant traukinio išorės nepaskęs. Dabar juos numuša stulpai arba nukrenta užmigę, bet tik po kelis perdieną, bet po vandeniu visi paskęs. Tik nesakykit, kad tuo traukiniu keleiviai važiuos tik viduje, toje šalije tai nepriimtina.
Gregas 2016-07-11 16:49
Aha man irgi pirma mintis kilo kaip bus su keliaujančiais ant traukinio stogo. Labai aptakus toks visas, bus sunku užlipti, ypač jei rankų ir kojų nagai nukarpyti. O ir sėkmingai užlipus nieko gero nelaukia - važiuojant pūs priešpriešinis 320 km/h vėjas... Nei kuskuso kokio normaliai pavalgysi bevažiuodamas prie tokio vėjo, nei gyvatei dūdele pagrosi. Na bet iš kitos pusės, kelionė tik porą valandų truks, galima ir pakentėti. Ai, dar vienas tūkumas kad po tokios kelionės ant stogo retas kuris beturės ant saves tą tradicinį indišką schalatą ir rankšluostį ant galvos.
pilietis 2016-07-12 13:21
Matyt del to ir vaziuos per didele bala, kad visus keleivius nuo traukinio isores nuplautu Ale tai siuo atveju pervezimo tempai tik sumazes, nepaisant didesnio greicio, nes juk keleiviu tai sumazes kelis kartus, i vidu tiek nesukisi, kiek isoreje vaziuoja.