Idealus telefonas ūkiškiems lietuviams: nenuskandinamas, „neužmušamas“ ir ypač praktiškas buityje - rodys šalčio tiltus namie, naktinius gyvūnus ir t.t. (Video)  (5)

Patvariame išmaniajame telefone „Cat“ įtaisytas terminės mikrokameros modulis FLIR „Lepton“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Cat S60“, pristatytas visuomenei 2016 m. pasauliniame mobiliųjų technologijų kongrese, yra naujoji „Cat®“ telefonų asortimento pažiba.

Telefone „Cat S60“ įtaisytas terminės mikrokameros modulis FLIR „Lepton“ vizualizuoja plika akimi nematomą šilumą, išryškindamas temperatūros kontrastus. Modulis pasiekiamas naudojantis specialiai sukurta programėle „MyFLIR“, atveriančia gausybę funkcijų šiluminiams vaizdams fiksuoti ir analizuoti – tai unikali savybė, kurios neturi kiti išmanieji telefonai.

Naudodamiesi „Cat S60“ termine kamera šių telefonų savininkai taps pirmaisiais pasaulyje, kurie vien savo išmaniaisiais telefonais galės atlikti daugybę naujų operacijų, pavyzdžiui, aptikti šilumos nuostolius ties langais ir durimis, nustatyti, kur skverbiasi drėgmė ir trūksta izoliacijos, identifikuoti perkaistančius elektros įrenginius bei grandines ir matyti visiškoje tamsoje.

„Nuo vasario mėnesio, kai pristatėme šį gaminį visuomenei, mūsų komanda, dirbdama su įvairiomis tikslinėmis grupėmis, vykdė lauko tyrimus, rinko atsiliepimus ir atliko daugybę bandymų. Pradedant santechnikais, žirgų treneriais ir architektais, baigiant statybviečių vadovais, ugniagesiais ir eiguliais – visų jų paprašėme išbandyti „S60“ ir gavome nepaprastai gerus atsiliepimus“, – teigė „Bullitt Group“, pasaulinės „Caterpillar“ mobiliųjų prietaisų licencijos savininkės, generalinis direktorius Peteris Stephensas.

„Mes taip pat įtraukėme programinės įrangos kūrėjų bendruomenę, remdami hakatono renginį, kad šiluminių vaizdų funkcijas integruotume daugybėje atitinkamų programėlių. Artimiausiomis dienomis pristatysime „Cat S60“ terminės kameros programavimo komplektą – iš pradžių per pradinę kūrėjų programą, kurios paklausa buvo didelė.“

Integravus terminę kamerą į patvarų mobilųjį telefoną, atsivėrė didžiulės galimybės taupyti laiką – nuo ataskaitų rengimo tiesiog darbo vietoje iki integruoto e. pašto. Turėdami vieną prietaisą su visomis aukščiausios klasės išmaniojo telefono funkcijomis ir dar galintį aptikti bei išmatuoti paviršiaus temperatūrą, statybos specialistai, pagalbiniai darbininkai, gelbėjimo tarnybų darbuotojai, technikos naujovių mėgėjai ir kiti vartotojai galės jį naudoti daugybėje situacijų.

„Cat S60“ taip pat yra atspariausias vandeniui iš visų rinkoje esančių išmaniųjų telefonų – jis gali valandą atlaikyti panardintas iki penkių metrų gylio. Šio telefono mygtukais galima įjungti fotoaparatą bei vaizdo kamerą po vandeniu, o tai praplečia mobiliųjų technologijų ribas ir leidžia naudotis telefonu ten, kur anksčiau nebuvo įmanoma.

Išankstinė „Cat S60“ prekyba vyko interneto svetainėje www.catphones.com, kur šį telefoną buvo galima įsigyti už rekomenduojamą 649 eurų kainą. Lietuvoje šį telefoną bus galima įsigyti jau nuo kitos savaitės vidutiniškai už 650 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(48)
(2)
(46)

Komentarai (5)