Kinijos turgelio stebuklai: neįtikėtinai pigūs pilnaverčiai 64 bitų architektūros planšetai su „Retina“ ekranu (išpardavimas vyksta iki liepos 19 d.)  (6)

Kalbai pakrypus apie planšetinius kompiuterius, dažniausiai būna minimi tik du vardai, t. y. „Samsung“ ir „Apple“. Vis dėlto pasižvalgius po Kinijos elektronines parduotuves galima maloniai nustebti, nes vietiniai Azijos planšetų gamintojai jau lipa ant kulnų net ir patiems didžiausiems rinkos žaidėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, mažai kam žinomo gamintojo „Teclast“ planšetiniai kompiuteriai paprastai kainuoja ne daugiau nei 500 JAV dolerių. Tuo tarpu vykstant išskirtinėms akcijoms juos galima įsigyti dar pigiau. Geras to patvirtinimas yra iki liepos 19 dienos Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ vykstantis „Teclast X98“ serijos  planšetinių kompiuterių išpardavimas - jo metu „Teclast X98“ planšetai čia kainuoja nuo 150 iki 215 JAV dolerių.

Kinijos produktais nepasitikintiems skaitytojams keistai skambės, tačiau šie planšetai yra patrauklūs ne tik kaina, bet ir savo galimybėmis. Visų pirma svarbu pabrėžti tai, kad visi šio išpardavimo metu parduodami „Teclast“ planšetiniai kompiuteriai yra platinami su 64 bitų „Intel Cherry Trail Z8300“ centriniais procesoriais, turi 4 GB operatyviosios RAM atminties ir taip pat iš anksto įdiegtas 64 bitų architektūros operacines sistemas „Windows 10“ bei „Android 5.1“.

Kitaip sakant, tai pilnaverčiai aukštu mobilumu pasižymintys 64 bitų architektūros įrenginiai. Planšetinių kompiuterių rinkoje tokio lygmens techninės dalies komplektacija kol kas yra tikrai labai retas reiškinys.

Tačiau tuo „Teclast“ produkcijos privalumai nesibaigia, nes „X98 Pro“, „X98 Plus 3G“, „X98 Plus“ bei „X98 Plus II 2 in 1“ planšetiniai kompiuteriai taip pat turi talpias 8000 mAh talpos baterijas bei maloniai stebina savo 9,7 colių įstrižainės, „Retina“ technologijos itin aukštos QXGA raiškos (2048 x 1536) ekranais.

Be to, „Teclast“ gamintojas pristatinėdamas šiuos savo produktus taip pat pabrėžia, kad jie yra aprūpinti pažangiomis „OV“ techninį sprendimą palaikančiomis kameromis. Pasitelkiant pastarąją technologiją „Teclast“ planšetiniuose kompiuteriuose vykdomas specialus skaitmeninis nuotraukų apdorojimas. Pasak „Teclast“, „OV“ pritaikymas šiuo atveju duoda akivaizdžių rezultatų, kurie tiesiog matomi plika akimi žvelgiant į šiais planšetais padarytų nuotraukų gerą kokybę.

Dar kartą priminsime, kad šis beveik iki 50% siekiantis „Teclast“ planšetinių kompiuterių išpardavimas vyks tik iki liepos 19 dienos. Taigi jeigu esate pasiryžę eksperimentams, kurie gali maloniai nustebinti, reikėtų paskubėti, nes išparduodamų planšetų kiekis atsižvelgiant į Azijos rinkos dydį – tikrai labai mažas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai (6)