Kinijos turgelio stebuklai: žymiai pigesnė alternatyva populiariesiems „Microsoft Surface Pro“ ir „Apple iPad Pro“ hibridams  (2)

Tokie produktai kaip „Microsoft Surface Pro“ ar „Apple iPad Pro“ yra visų geidžiami, tačiau tikrai ne visiems įperkami. Čia į pagalbą vėlgi atskuba kinai, kurie analogišką funkcionalumą turinčius hibridus, kaip jau įprasta, pardavinėja žymiai pigiau. Viena iš tokių santykinai pigių alternatyvų – planšetinio ir nešiojamo kompiuterių savybes turintis hibridas „Vido W10 Elite“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis 10,1 colių įstrižainės ir WUXGA (1920 x 1200) raiškos IPS ekraną turintis kinų hibridas yra aprūpintas keturių branduolių „Intel Cherry Trail X7-Z8700“ centriniu procesoriumi bei 4 GB operatyviąją RAM atmintine. Tiesiog būtina paminėti ir tai, kad „Vido W10 Elite“ vidinės atminties dydis siekia net 128 GB. Šią atmintį esant poreikiui galima praplėsti dar 64GB naudojant TF kortelę.

„Vido W10 Elite“ taip pat turi dvi kameras. Viena jų yra 5 megapikselių ir yra integruota įrenginio gale, o kita yra 2 megapikselių ir, žinoma, gali būti naudojama vaizdo pokalbiams. Kiekvienas taip pat maloniai nustebs sužinojęs, kad šis hibridas yra aprūpintas WiFi 802.11ac, WiDi ryšio moduliais ir USB-C bei USB 3.0 jungtimis.

Be to, „Vido W10 Elite“ baterijos talpa siekia 7300 mAh. Pasak šio hibridinio kompiuterio gamintojo „Vido“, pastarosios energijos turėtų pakakti net 8 valandoms. Tačiau jeigu šis rodiklis pirkėjo dėl vienų ar kitų priežasčių netenkina, kinai čia turi dar vieną kozirį – hibridas „Vido W10 Elite“ yra suderinamas su sparčiuoju baterijos įkrovos techniniu sprendimu „Fast Charge“.

Galiausiai svarbu nepamiršti dar ir to, kad „Vido W10 Elite“ turi specialų gale integruotą stovą, yra parduodamas su iš anksto įdiegta „Windows 10“ operacinės sistemos versija, o kas įdomiausiai WiFi ryšiu leidžia naudotis ne tik 2,4 GHz, bet ir vis labiau populiarėjančiame 5 GHz dažnio diapazone.

„Vido W10 Elite“ Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu galima įsigyti už maždaug 340 JAV dolerių. Šiek tiek nuvilti gali tik tai, kad šio hibrido baziniame komplekte nerasime nei prijungiamos fizinės klaviatūros, nei specialaus „touchpen“ įvedimo rašiklio.

Taigi, už 340 JAV dolerių pirkėjas tiesiog gauna planšetinį kompiuterį. Tuo tarpu pirkėjai, kurie „Vido W10 Elite“ norės naudoti kaip nešiojamą kompiuterį turėtų susiplanuoti papildomas išlaidas, nes minėtuosius aksesuarus teks įsigyti atskirai. Bet tai vistiek kur kas pigiau, nei tarkim, pirkti „Apple iPad Pro“ - jo kaina Lietuvoje siekia nuo 900 €.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai (2)