Naujausias „Apple“ naudotojų šantažo būdas pasiekė ir Lietuvą: teko sumokėti 30 dolerių išpirką

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DarkNRG 2016-08-05 16:10
Na tik ziopliai gali laikyt vertingas nuotraukas ir kitus svarbius failus telefone be jokio backupo.
vanduo4 2016-08-05 18:08
Na taip. Prisijungti bus galima tik gavus sms. O tai kaip gauti sms jeigu pametei telefoną?
kestutisz 2016-08-05 21:04
Kažkokia baisinė pasaka prieš miegą. Atstovai kurie nieko negali? Paypal'u pinigus fraud'ui net be paskundimo? Ir viskas viename?
rwc 2016-08-05 22:08
Jeigu jau uždedi apsaugas, tai turbūt nenori, jog tavo telefonu naudotųsi kišenvagis? Kas būtų, jei Apple numušinėtų apsaugas kiekvienam norinčiam? Apple, bandydami desperatiškai iššokti aukščiau bambos, eilinį kartą prisišokinėja. Nori viską integruoti, valdyti, nurodinėti savo vartotojui, bet nesugeba pasirūpinti paties vartotojo saugumu ir atsakomybe. Google irgi panašią paslaugą turi, bet neprisiima už ją jokios atsakomybės. Kažkada eksperimentuodamas su apsaugomis užšokau ant Google bugo ir savo Androidą užbrickinau. Mano bėdos! Gūglas įspėjo pasidaryti backupus, saugoti savo prisijungimo duomenis, privertė suvesti patikros kodus ir atsifutbolino, kad klaidos atveju jie niekuo negalės padėti (JOKIŲ atlaužimų ir duomenų atkūrimų!). Baisiai čia, pasidariau factory resetą, ką reikėjo atsistačiau. O svarbiausia tai, kad niekas negali manęs šantažuoti. Jeigu prateriosiu savo accounto duomenis, tai iš jo nebent gali užblokuoti ragelį ir visus duomenis jame sugadinti negrįžtamai.
Linas000 2016-08-06 13:20
Prieš dvi savaites kaip tik gavau į Gmail spam, kuris bandė išvilioti iš manęs iCloud duomenis. Parašytas pusėtinai gerai ant PhP. Tada pagalvojau, kad tikriausiai bus aukų. Dabar jau žinau, kad yra... Gaila.