Naujas patentas rodo, kad „Apple“ kitąmet gali išleisti stiklinį „iPhone“  (3)

Jau kiek anksčiau iš „Apple“ tiekimo grandinės pasigirdo neoficialių užuominų, kad 2017-ųjų „iPhone“ korpusas gali būti pagamintas iš stiklo. Dabar tokius gandus pastiprino naujas „Apple“ patentas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jame aprašomas išmanus telefonas su lenktomis stiklinėms briaunomis.

Patente minima, kad stiklinės briaunos galėtų veikti tarsi „lankstus mini ekranas“ su keičiamais „aktyviais virtualiais mygtukais“, rašo businessinsier.com.

Tai gali reikšti, kad briaunose esantys liečiami ir keičiami virtualūs mygtukai gali būti pritaikomi tam tikroms funkcijoms ir greitosioms kombinacijoms, panašiai kaip „iPhone“ valdymo centro funkcijoms. Pavyzdžiui, atidaryti kameros programėlę, įjungti blysktę ar valdyti muziką.

Jeigu atrodo, kad kažką panašaus jau esate matę realybėje, greičiausiai girdėjote apie „Samsung Galaxy Note Edge“ – 2014 m. pritatytą telefoną su viena stikline briauna, kuriame greituoju būdu buvo galima pasiekti svarbiausias funkcijas.

Dar 2013-aisiais „Apple“ pateiktoje patento paraiškoje buvo kalbama apie labai panašią „iPhone“ koncepciją.

Nors kalbos apie „iPhone“ stikliniu korpusu vis dažnesnės, jos dar nieko nereiškia – „Apple“ yra pateikusi aibę patentų paraiškų, kurios taip ir nebuvo realizuotos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (3)