Suskaičiavo „Pokemon Go“ uždarbį per pirmą mėnesį nuo išleidimo: „į pavėsį“ nukeliavo ir pirmosios prognozės, ir visi buvę rekordai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DarkNRG 2016-08-13 05:03
Kol, Ingress papildytos realybes padorus sci-fi zaidimas buvo prieinamas, tai niekam neidomu buvo. Perdare ta pati kompanija, specialiai ziopliams, kazkokia nesamone kur meskiukus gaidyt reikia, tai visi eina is proto. Idiotu paradoksas.
VardasPavarde 2016-08-13 14:47
Kaip buti tokiu idiotu(atsiprasau, bet jeigu priimtina visus ziopliais ir idiotais vadinti) ir nesuprasti, kad Pokemon Go yra Pokemon'u zaidimas, o Pokemon'ai yra Pokemon'ai, tai labai senas, labai populiarus ir labai visiems zinomas brand'as kas savaime suprantama, kad "padorus Sci-Fi zaidimas" nebuvo toks populiarus(gal didesnio padorumo reikejo? )) kaip Pokemon Go. Don't be negative!
DarkNRG 2016-08-13 16:48
Esmes tai nekeicia. Faktas tas kad zidimas yra kvailas ir 'ishypintas' O kur geras produktas buvo tai niekas nevertino nes ziopliams sci fi temos neidomios.
kestutisz 2016-08-13 17:08
Kaip vienas ingres'ininkas sakė kodėl nebežaidžia Ingress - anksčiau aplinkiniams jis buvo kažkoks keistuolis , o dabar visi įžeidinėja pamatę kur stoviniuojantį - klausia ar gerai pokemonai kimba (iš šalies neatskirsi) :) Iš principo gi jie nelabai ir skiriasi, galima vos ne mod'u pavadinti. Ingress'as labiau gal žemėlapių sudarymui/tobulinimui (vartotojai berods galėdavo žymėti įdomesnius objektus - "kurti portalus", t.y. dirbti žaidimo gamintojo darbą), kiti produktai kaip pokemonai jau to žemėlapio naudojimui ir monetizacijai. Ir ginčytis dėl to, kad vienas sci-fi geresnis už kitą (taip taip, pokemonai pagal imdb irgi sci-fi) tai čia kaip kokios pasakos geresnės - Grimų ar Šacherezados :)