Paskelbta, kada „Google Chrome“ galutinai nutrauks flash palaikymą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eič 2016-08-13 18:05
Chrome updeitų Windowsams nekiša per prievartą, tad kol neperrašysit naršyklės, toliau viskas gražiai veiks.. Linux vartotojai iš karto pajus pokytį.. O dėl perėjimo.. Chrome tikrai turi galią pakeist daugumos tinklapių administratorių požiūrį. Microsoft Edge tokį žingsnį padėtų.. Niekas net neatkreiptų dėmesio
- 2016-08-13 19:30
Flash'o numarinimas gal pagaliau išmokintų nekurti kvykiančių per visą ekraną reklamų...
Nukainotas 2016-08-13 23:20
Durnai, kai stabdoma technologija, kurios nėra kam pilnai pakeisti. Net nepradėkit apie HTML5 ir WebGL.
kestutisz 2016-08-13 23:41
Nesąmonėm daryti jokia technologija nėra neįveikiama. HTML5 gali padaryti viską, ir dar blogiau :) Flash'ą galėdavai tiesiog išjungti ir nieko neprarasti, o reklaminis html'as, įkištas pvz kaip, kad dabar po tiesiog metų susiprotėjo feisubūkai (ir pavadino afigiena inovacija), tiesiai į turinį darsoi sunkiai užblokuojamas.
rwc 2016-08-13 23:50
Pasvajok... Porą metų neturiu flash'o, bet pastaruoju metu be adblockerio niekaip. Užblokavau cross-domain <iframe> ir <video> tagus (atpratau įjunginėti multikus Technologijose, ir tiesą sakant visai jų nebepasigendu). Animuotos ir kitaip agresyvios reklamos niekur nedings, tik web dizaineriai pradės abusinti standartines priemones. Negi dabar reikės pradėt blokuoti <svg> ir <canvas>? <div style="position:absolute;">? Dizainerių požiūriu, dabar kiekvienas luseris papuola į tą pačią kategoriją kaip poweruseris su adblocku. Luseriai skirtumo nepastebės, blogai bus visiems kitiems.
nzn 2016-08-16 14:09
Geriausiai, ką chrome turi tai distill funkciją. Tas pats kas reading mode, bet galima paleist ant bet kokio puslapio. Atjungia visokius flash ir scriptus. Švariai gali pakaityti be jokių adblock.