Pasaulyje pristatytas pirmasis visiškai autonominis traktorius - jau galvojama apie jo prekybą Lietuvoje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Audrius 2016-09-06 14:05
Idomus laikai ateina. Myliu technologini progresa! Tuoj nebereiks traktoristu, furistu, taksistu, uberistu ir n kitu specialybiu. Tik yra ir kita medalio puse, milijonai taps nieko naudingo nemokatys daryti bedarbiais. Tikyntis mitais sako, kad be darbo likusiems zmonems atsiras naujos darbo vietos, labiau kurybingose industrijose. Patirtis rodo, kad taip nutinka tik mazai dalei ganetinai jaunu zmoniu. Apsoliuciai daugumai be darbo likusiu vyresniu zmoniu reik eit i visokius makdonaldus arba sedet ant pasalpu. Toks techninis progresas tik dar padidins atskirti tarp super turtingu ir varguomenes. Tik laiko klausimas, kol elitas (savo paciu labui) prades moketi bazines pajamas visiems gyventojams, nes kitaip jiems baigsis kaip carui Nikolajui II.
Audrius 2016-09-06 14:06
cia, beje, idomus zemelapis rodantis populiariausius darbus JAV. 2014 aiskus lyderis (vyrams)-furistas.. http://apps.npr.org/dailygraphics/graph ... lWidth=800
Shinigami 2016-09-06 15:19
Arba elitas susimes ir pasamdys draugiškus konfliktų sprendėjus su automatais kurie apsilankys kiekvieno bedarbio namuose ir išspręs visus konfliktus ir nesutarimus. Ir visi (likę gyvi) bus laimingi.
WastedYears 2016-09-07 17:30
Autonominius kombainus rodė filme Interstellar. Ateitis pildosi.
vazzy 2016-09-07 21:32
nebus taip nes nebus kam pirkt tos produkcijos. Jiem reikia masių, kad būtų vartojimas ir dar labiau pageidautina, kad vartojimas būtų sparčiai arba bent jau tolygiai augantis.
Evil Goku 2016-09-08 00:56
O kodėl bus būtina realizuoti tą produkciją? Jei turi pakankamai "darbo jėgos", kuri pilnai patenkina tavo poreikius, bei turi galios priversti kitaip manančius nebemanyti kitaip.
vazzy 2016-09-08 01:10
Pirmiausia reik nepamiršti, kad tą galią jie turi tik dėl to, kad turi ką parduoti, krentant vartojimui jų galia taip pat kris. Tai nevyks per naktį, kad visi taps vargšais, o likę turtuoliai galvos kur padėt pinigus, visi kartu pajaus tą problemą po biški. Jau dabar jaunimo nedarbas vakaruose yra tragiškai didelis ir jis nemažės nes darbo vietų mažėja, dėl medicinos pažangos žmonės nesitraukia iš savo darbo vietos daugybe dešimtmečių, todėl juos pakeist ypač sunku. Pridėk dar automatizavimą ir gausi visą kuokštą problemų.
Evil Goku 2016-09-08 01:21
Paimk visus dirbančius žmones ir juos pakeisk robotais (+ pridėk robotų kurie rūpintus tais robotais, kad jų eksploatacija būtu nemokama). Bet liepk žmonėms elgtis taip pat kaip jie elgėsi iki to, kas pasikeis?