Kodėl JAV ginklų registravimo biure uždrausti kompiuteriai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vyr.Technologas 2016-09-10 21:40
Ruses straipsnis apie jav. Valio!
vanduo4 2016-09-11 01:45
- Na jeigu tai tikrai tiesa, tai manau visai suprantama. Bendros sistemos buvimas tiesiogiai pasitarnautų JAV priešams - hakeriai pavogtų duomenis ir visi žinotų viską; - Todėl būtent saugumo sumetimais buvo įvesta kelių žingsnių kontrolės sistema, o tai reiškia jog nė viena įstaiga neturi pilnos informacijos, o norint ją surinkti, būtini atitinkami leidimai, o tai savotiškai užtikrina, kad informacija nukeliaus ten kur reikia; - Suabejočiau tik dėl vieno dalyko - jog ten tokia betvarkė. Gal būt informacijos rinkimas užtrunka, bet tikrai jis vyksta sklandžiai ir pagal procedūras.
Shinigami 2016-09-11 08:27
Europoje su ginklu kontrole taip pat visu neregistruotu ginklų iš juodosios rinkos nesuskaičiuoja. Juk nekarta buvo sulaikyti asmenys su ginklais kuriu serijiniai numeriai nutrinti. Rusijoje nuėjai į kareivines ir nusipirkai ginklą iš sandėlininko. Kai ten tiek daug ginklų niekas ir nepastebės kad keliu šimtu trūksta.
kiesza 2016-09-11 12:05
O kam daryt nusikaltimą perkant is rusų kariuomenės ? Kuomet gali legaliai nusipirkti JAV ?
Arns 2016-09-11 13:11
Dabar viskas kas nepatinka bus "rusų darbas"? Jei būtum skaitęs straipsnį, būtum radęs nuorodą į kas jį parašė: http://www.gq.com/story/inside-federal- ... -many-guns Slon tik perteikė savo skaitytojams, o technologijos.lt (spėju punktyras) iš rusų kalbos į lietuvių išvertė. Tikras niekšas, juodinantis amerikiečių sistemą, matyt bando dirbti kremliui
kestutisz 2016-09-11 22:35
Kita vertus - vienas rimtesnis gaisras ir niekas nieko nebežino. O šiaip truputį mistika - o tai kam reigstruoti automobilius - tik tam, kad būtų kam už neapmokėtą parkingą baudą nusiųsti?
T 2016-09-12 10:08
Manau visokie marginalai vis tiek gaus ginklus. Teroristai kartais visai neturi šaunamųjų ginklų, patys gaminasi sprogmenys, pagrobia lėktuvus ir vilkikus ir su jais atlieka teroristinius veiksmus. Atsimenu prieš 26 metus kai kūrėsi savanoriai. Ginklai buvo renkami iš visur kur tik galima, net išperkami nelegalūs ginklai pagaminti prieš karą. Jiems sakė, o kaip jus su jais kariausite, kai rusai turi aviaciją ir net atominius ginklus. Savanoriai būrėsi pagal ideologinį principą, tie kurie norėjo, kad Lietuva būtu laisva, joje būtu demokratija ir laisva rinka. Kai kaip reikiant įsigalėjo demokratija pradėjo lysti visokių nuomonių žmonės, religiniai fanatikai, socialistai, komunistai, net feodalai. Deja jau buvo savanoriai ir jų būvimas labai atšaldė visokius karštakošius kurie aiškiai nedrįso imtis ginklų, nes jau juos kažkas turėjo.
punktyras 2016-09-12 14:12
rašytas ne rusės. Rusė jį atpasakojo, kad ir neskaitantys ilgų straipsnių, sužinotų ką nors naujo. Valio!