„iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ akumuliatorių talpa nustebins ir didžiausius skeptikus  ()

„Apple“ tradiciškai neatskleidžia savo mobiliųjų prietaisų baterijų talpos, o vietoj to kalba apie išmaniųjų telefonų ir planšečių veikimo laiką skirtingais režimais. Informacija apie akumuliatorių talpą paprastai pasirodo naujiems prietaisams patekus į ekspertų rankas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau šiemet viskas atsitiko šiek tiek greičiau. Telekomunikacijų įrangos sertifikavimo centras TENAA paviešino duomenis, iš kurių paaiškėjo, jog „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“  baterijos yra talpiausios tarp visų „Apple“ išmaniųjų telefonų modelių.

„iPhone 7“ gavo 1960 mAh bateriją, o „iPhone 7 Plus“ – 2900 mAh, tuo tarpu „iPhone 6S“ ir „iPhone 6S Plus“ akumuliatorių talpa yra atitinkamai 1715 mAh ir 2750 mAh.

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad nauji „Apple“ išmanieji telefonai turėtų dirbti nedaug ilgiau, tačiau jie gavo procesorių A10, kuris turi porą galingų ir tiek pat energiją taupančių branduolių, todėl „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“, nereikalaudami prijungimo prie elektros tinklo, turėtų dirbti keletą valandų ilgiau nei jų pirmtakai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(17)
(29)
(-12)

Komentarai ()