Įvertinkite: pirmasis filmo anonsas, kurį sukūrė dirbtinis intelektas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

trapecijus 2016-09-30 14:46
Man asmeniškai toks anonsas jau matytas šimtus kartų. Nieko keisto, kad kompiuteris nukopijavo tą, ką jam kišo į galvą. Tiesa, aš pats ties 1.48 būčiau anonsą ir užbaigęs. O dabar gaunasi taip, kad visas siužetas kaip ir aiškus. Nebėra ko į kino teatrą ir eiti.
javgenij 2016-09-30 19:56
Iškart matėsi, kad kažkas ne kompas kūrė. Čia įdėtas ne dirbtinio intelekto anonsas, o oficialus filmo anonsas. nuoroda į IBM anonsą: https://www.youtube.com/watch?v=gJEzuYynaiw
deivis 2016-10-01 01:07
"After learning what keeps audiences on the edge of their seats, the AI system suggested the top 10 best candidate moments for a trailer from the movie Morgan, which an IBM filmmaker then edited and arranged together."
zet 2016-10-01 19:23
Visu pirma: zurnalistams siulau pasiskaityti kas yra dirbtinis intelektas apskritai. Neuroniniu tinklai bei ju algoritmai tai nera dirbtinis intelektas. Joks dirbtinis intelektas anonso nekure. Buvo panaudotas tam tikras neural netwroks algoritmas, adaptuotas sukurti traileri. Visu antra: tai dirbo prie filmo, ar prie trailerio. Nes teigiate kad prie trailerio, o veliau rasote prie filmo, gal apsispreskite, cituoju: "Šiek tiek keistoka, jog dirbtinis intelektas darbavosi prie filmo". Visu trecia, pats filmas man labai labai nepatiko, nors ir esu tokio zanro megejas.