„Sharp“ pademonstravo ypatingą išmanųjį telefoną (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

langas 2016-10-07 11:07
galiu iš patirties pasakyti, kad užapvalinti kraštai telefonams yra visiška nesąmonė. pats turiu galaxy edge 7 ir tikrai kartais labai gailiuosi savo sprendimo. Pirma yra visada sudėtinga normaliai laisvai laikyti tą telefoną vienoje rankoje ko nors netyčia nepaspaudus su delno kraštais ant tų užlenktų šonų. Antra yra tikrai sunku normaliai pataikyti pirštu ant šone esančio mygtuko (pvz rašant žinutę ten būna keletas raidžių) dažnai spaudant atrodo ant tos raidės - pasispaudžia šalia esanti. Trečia aplamai nesuprantu išvis kam visą tai reikalinga kai praktinės pusės visai nėra. Tas šoninis meniu gali laisvai išvažiuoti ir braukiant normalų ekraną tai principe tikrai absoliučiai nėra jokios praktinės naudos, o tik problemos. žodžiu šūdas
zaliaakis 2016-10-07 11:52
Langas, bet tu ji nusipirkai kad ir sudas... Svarbu gi ir yra parduoti. O paskui nauja modeli pagamins dar ,,sustresni,, ir pirks...
sub 2016-10-07 13:17
Sharp einate Samsung linkme, nieko gero tie šonai. Geriau padarykite kad visas priekis būtų stiklas, net mygtukai ant stiklo ir pašalinkit prašau tą baisų banerį and kurio yra jūsų logo. Viršuje viskas padoriai atrodo - o pačioje mygtukai juodam fone ir logo - šuds. Geriau, kad nuo višaus ir apačios visas priekis būtų vienos spalvos, ką negalima apdaryti iš stiklo ir apačioje išpjauti mygtukams ertmes. Tas judoas baneris atrodo negerai, Pixel telefonai ir vis neišnaudota apačia, dauguma gamintojų dar to nesuprato, ar yra kažkokia problema dėti stiklą per visą telefoną?
langas 2016-10-07 13:27
Sharp paskaitė dabar tavo komentarą kurį jiems tiesiogiai skyrei technologijos.lt portale ir tikrai sekantis modelis bus toks kokį pasiūlei.
Creatium 2016-10-07 13:47
Įdėtame video nemačiau nieko apie šiuos telefonus.
langas 2016-10-07 14:20
Nusipirkau nes nežinojau, kad gali būti nepatogu. Daugiau tokio nepirksiu ir kitus paprotinsiu, todėl manau taip, kaip vienkartinis marketinginis triukas praeis bet jis taip pat mirs kaip 3d televizoriai ir visas kitas dalykas kas nėra praktiška bet gražiai atrodo.
dainius.tamošaitis 2016-10-07 18:55
as ir turiu s7 edge 1 tavo trukuma labai gerai pasalina deklas as naudoju su dekliu ir dar nei karto per 3 menesus nebuvau nieko ko nereikia nuspaudes. su 2 sutinkiu tik man kyla problemiu internete kai reikia ka nors paspausti, del 3 nesutinkiu edge tipo ekrana vazdas daug tikroviskesnis kaip visas tekstas eina y sona ir graizai dinks man toks ekranas labai patinka.
DarkNRG 2016-10-08 00:11
Samsung tas telefono krastu lankstymas tai grynas marketingo triukas ziopliams. Mazdaug, 'ziurekit mes jau galim lankscius ekranus gamint' . Tik kad ne i ta puse uzlenke.. Cia tas pats kaip grizti prie kineskopiniu televizoriu. Nera jokios realios praktines naudos is tu uzlenktu ekrano krastu. Kas blogiausia, tu tik prarandi dali ekrano. Geriau darytu telefonus kaip LG Flex kurie siek tiek islenkti i prieki yra. Tie kas juos naudoja, sako kad prie ploksciu ekranu gtist jau nebesinori. Panasiai kaip su lenktais TV.
IceBullet 2016-10-08 07:11
As irgi naudoju edge'a. Uzlenkti krastai yra tik del grozio, mano nuomone. Palyginus su paprastu Galaxy S tikrai geriau atrodo. Nezinau is ko padarytas sitas stiklas, bet po metu naudojimo be jokiu deklu atrodo kaip naujas. Kam isvis pirkti edge telefona, jei planuojama ji kist i dekla?
Putulis 2016-10-08 22:14
Paantrinsiu dėl tų dėklų, bo man čia yra vienas keistesnių gamintojų/vartotojų sprendimų. Flagmano klasės (arba high-end) telefonas yra kaip naujausias technologinis stebuklas. Bent jau aš taip įsivaizduoju. Tai apima ne tik telefono vidurius, bet ir išorę. Juk pagamintas būna anaiptol ne iš pačių pigiausių medžiagų, gamintojas stengiasi, kad jis būtų išskirtinis, kuo malonesnis nešioti, turėti, liesti ir t.t. Bet žmogus jį nusiperka, įkiša į (dažnai ne patį brangiausią) įdėklą ir visos gamintojo pastangos perniek. Bet gamintojai, savo ruožtu, irgi geruliai. Visokie aliuminiai, stikliniai, nugludinti, baisu į rankas paimt, nes slysta kaip šlapias muilas. Kol kas geriausias dalykas, kokį esu turėjęs yra Nexus 5. Gumuota kokybiška plastmasė, kuri dar ir self-healing savybių turi. Po dviejų metų kaip naujas, be jokių įdėklų. Deją, pastaruoju metu tokių flagmanų nebematau