To nesitikėjo niekas: „Galaxy Note 7“ negali pataisyti net pats gamintojas, tad nuo šiol jie tinkami tik GTA V žaidimui - čia daro stebuklus! (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2016-10-12 11:07
Gana senai žinoma kaip nespėjant su terminais visos bendrovės tiesiog užvaiko technikos gamintojus, nes nori paankstinti savo pristatymus, taip užbėgant konkurentams už akių. Kol nesikeis kompanijų požiūris ir daikto ilgaamžiškumo strategija, turėtu tik dažnėti tokios klaidos.
immortallt 2016-10-12 11:21
Kuris nori mobiliako, kad laikytų 10 metų? Nokia plytos vis dar puikiai veikia, tik pasikeiti akumuliatorių. P.S. planinės ekonomikos dauguma technikos sugesavo dar neišriedėjusi iš gamyklos. Kai kas veikdavo ilgai, bet taip neefektyviai, kad energijos suryja per metus daugiau, nei kainuoja naujas daiktas, kuris tarnaus ~10 metų.
Arns 2016-10-12 11:38
Tiesiog mirštu iš noro pasiūlyti lempinį mobiliaką. Tą manei parašyti ketinu? Jei nesugebi mąstyti plačiau, tai gal pasilaikyk savo mintis sau. Aš kalbėjau apie faktus, kad dabar per skubinimus beveik nebaigtas braižyti objektas jau skubamas išleisti į serijinę gamybą. Dėl to kritiškai didėja galimų klaidų tikimybė. Tą matome ir su automobiliais (prastai veikiančios oro pagalvės, galinti užsidegti elektronika, prastai pagaminti kilimėliai po kojomis), su šiais mobiliaisiais ir dar daug kur. Tas vadybininkų skubėjimas ir išleidimo datos pastatymas prieš inžinierius prie gero nepriveda.