Tokios masinės interneto atakos dar nėra buvę: visiškas chaosas, kurį sukėlė stebėjimo kameros, spausdintuvai ir kita panaši technika

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

goo.glecom 2016-10-23 15:46
Triuksma kelia ir tiek, is kur zino, kad butent buvo pasitelke daiktus ir pan. Gal galetu imest, ka nors tikrai rimto, o ne spekuliacijas, nes penktadieni internetas kazkam paluzo.
sigun 2016-10-23 18:41
Žino. To paties Krebs'o svetainėje yra keli dideli ir išsamūs analitiniai straipsniai, kuriuose aprašyta kodėl taip užtikrintai tą teigia ir kaip tą nustatė. Netgi paminėti konkretūs gamintojai, į kurių įrenginius paprasta įsilaužti. Pvz. Lietuvoje galėtų susimąstyti populiarių (nes pigiausių) dahua apsaugos kamerų turėtojai, jeigu jų kameros prieinamos iš interneto. Šiuo atveju kaip ir nėra ko prikišti technologijos.lt. Jie supažindino su problema, pateikdami taip, kad suprastų dauguma lankytojų. O ką rimtai domina kibernetinio saugumo problemos, tie ir patys žino kur ieškoti išsamesnės informacijos.
kestutisz 2016-10-23 20:04
Reikia laukti tik naujos Mirai modifikacijos kuri kaip senasi berods win 98 laikais ne tik užkrėsdavo kompus, bet ir juos užpatch'indavo - šiuo atveju pakeistų passwordus ar išvis ištrintų visą OS.
Talkatif 2016-10-23 22:28
O mes prieš porą metų žvengėm iš rusų straipsnio, kur jie save gąsdino šnipinėjančiais kiniškais lygintuvais : )
justinas.mikulskis 2016-10-24 16:43
Kiek offtopic Kartais 'nužudo' tokie pasisakymai. Lygina žudynes su savo pačių apsileidimu. Faktas, kad reikia jiems patiems daugiau investuoti į saugumą. Ši kompanija taip lėtai reaguoja į pastabas, lėtai taiso (arba išvis netaiso) klaidų, kai jos būna pateiktos, kad ir iš jų pačių klientų. Įmonė, orientuota į pardavimus kalba apie saugumus, nu načiort.