Olialia… Autonominiai automobiliai automatinėse plovyklose išprotėja?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2016-10-27 16:16
Tai labai lengvai istaisoma. Tiesiog reikia suprogramuoti rezima "Car wash", kuri ijungus issijungtu visi jutikliai, o nuplovus auto juos vel galima ijungti. Pati pradzia siu technologiju, klaidu dar pasitaikys, taciau ju nedaro tie, kurie nieko nedaro.
lizunas 2016-10-27 16:57
Tai sakysit visi davikliai veikia išjungus masę?
ISG 2016-10-27 20:59
Ilgas kelias dar autonominems sistemoms Kolkas yra PILNA visokiu smulkiu dalykeliu kuriu neapgalvojo inzinieriai, kai i kelia isriedes zymus autonominiu auto skaicius, kaip is kibiro pasipils visokiu klaideliu, sliekeliu... Gamintojai nespes naujint sistemu Kolkas tai tik pradzia
Darius995 2016-10-28 06:21
Car Wash rezimas butu visiskai logiskas. Ateityje, kai automobilis nesileis vairuojamas varuotojo, galesi tai padaryti tik sio mygtuko pagalba.
immortallt 2016-10-28 10:03
ISG, jau yra ~100,000 automobilių keliuose su autopilotu (dar prižiūrimu). Kitais metais šis skaičius daugiau nei dvigubės. Sakai nepakankama bazė klaidoms gaudyti? Nieko, dar po metų dėl dvigubės ar gal net pavyks patrigubinti jų skaičiu. Tada ir kitais metais turėtų dvigubėti.
ISG 2016-10-28 10:54
Immortal, tu rasai daug komentaru, ir as jau patebejau, kad tau truksta "kurybinio" mastymo, viskas ka tu sugebi tai pateikti skaicius, sausa statistika. Tau truksta fantazijos, kurybisko priejimo prie problemu. Tu galetum dirbti kokiu nors programuotoju arba statistu kuris galetu priimineti sprendimus tik tuo atveju jeigu turetu visas formules sudedamajas dalis. Griztant prie temos, tavo mineti 100000 PRIZIURIMU automobiliu yra LASAS JUROJE. Viskas yra gerai kai is 10000 automobiliu tik vienas yra autopilotinis. Jis tiesiog prisitaiko prie bendro SUDINO eismo ir vaziuoja kaip issigandes pencininkas. Kai santykis bus pvz 1/9, tokiu pencininku bus kur kas daugiau. Paprasti vairuotojai vis dar vaziuos geriau ir greiciau, tuos varsus autopilotinius automobilius visi lenks, diskrininuos juos, uzkisines, uzstatines, nes zinos kad jie vistiek "issisuks" nieko nepadarys, laikysis taisykliu. Dar blogiau bus kai bus 50/50, prasides trintis, tikras karas keliuose, kai puse vairuotoju bus paprastu, puse autopilotiniu. Baisu pagalvoti kaip REALIAI atrodys eismas. As sutinku, kad jeigu transitionas ivyktu zaibiskai, ir staiga visi pradetu vazineti autopilotais, tai viaskas butu OK, sumazetu kamsciu ir kitokiu nesamoniu, bet TO NEBUS. Bus labai ilgas kelias link to. Tu suprask, kad dabar tas autopilotas yra savotiskas mados reikalas, idomi inovacija, bet greit tas praeis kai prasides reali trintis tarp paprastu vairuotoju ir autopilotu. As ,zinoma kalbu apie didelius miestus. Ilgose kelionese viskas turetu buti OK jau dabar.