Buvęs techninės apžiūros darbuotojas išklojo schemą, kaip „sutvarkomi reikalai“: visos kontrolės priemonės ir patikrinimai - vaikų darželis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kubietis 2016-10-31 15:52
Įdomu, kodėl prie straipsnio rašoma šios dienos data. Nors tą straipsnį kažkuris portalas, vienas prie vieno, buvo įkėlęs prieš 1-2 mėnesius.
Borland 2016-10-31 16:52
Man įdomiau kodėl prie tavo komentaro rašo šios dienos datą, nes tokius komentarus matau jau gal kokius 5 metus.
unytas 2016-10-31 17:38
nu jo ten aukso kasykla
Robkinas 2016-10-31 21:49
Paskutinis nuotykis buvo prieš metus kitus TA centre. Turėjau šviežiai parvarytą automobilį iš užsienio, ir užsiregistravau jį su tranzitiniais (raudonais) numeriais tam, kad per mėnesį laiko pamažu susitvarkyčiau tai, kas, pasak TA centro, buvo blogai ir reikėjo susiremontuoti (įskilęs veidrodėlis, ūžiantis guolis, nulaužtas duslintuvas - nuo tralo kraunant teko pagadinti man pačiam, ką darysi, šviesų aukščio reguliatorius nekilnojo vieno žibinto, rankinis stabdis nelaikė vieno rato pagal normas.). Viską sutvarkiau taip, kaip reikalauta buvo, bet einant pakartotinę apžūrą, prisikabino kontrolierius, kad kuro vamzdeliai pritvirtinti ne taip, kaip reikalaujama. Aš ir paklausiau - o kaip jie turi būti pritvirtinti, jeigu gamintojo tvirtinimas tų vamzdelių prie dugno yra toks,ir ne kitoks? sako, neturi taip būti, turi būti rėmelis chujelis ir pan. Aš ir galvoju, ar tu čia durnas, ar mane už durną laikai? Pradėjau protestuoti, nes akivaizdu, kad buvo interesas techniškai tvarkingą automobilį pravaryti į pakartotinę trečiąkart. Tai po tokio ginčo tas kontrolierius atseit baisus "geraširdis" pasirodė, ir sako tiek to, praleisiu. Nežinau, ar čia kyšio prašymas buvo, ar kas, bet mašina, buvus remontuojama dviejuose servisuose, nė vienam iš mechanikų neužkliuvo jokie kuro vamzdelių defektai. Tai matyt buvau papuolęs į tą "vargšų" valandą, kai kontrolė juos pačius tą dieną kontroliavo.
SaMaras 2016-10-31 22:02
gal greičiau į tą grupę, kad kažkiek reikia nepraleisti, ir jei praleidi dalį šlamšto, kažką reikia "atsijoti" kad nebūtum per geras kontrolierius
fakitol 2016-11-01 10:17
fakitol 2016-11-01 10:21
Manęs šiais metais irgi nenorėjo praleisti, nes prieš du metus savo eiga auto 2005 metų , praėjo be trūkumų. Šiais metais jau taip purtė, viską tikrino... Alyvos lygį. saugos diržai ar nepavargę, ar veidrodėliai šoniniai laikosi gerai, po mašina palindęs 20min klibino viską )
unytas 2016-11-02 19:09
jei kalbant apie nepraitas TA tai buvo atvejis kai varau savo auto ir prisikabino prie lempiu ir priesrukinu tai nuvarau salimais esanti servisa patikrino paregulavo sako o presrukines viskas tvarkoi pas tave ko jie cia prisi**** nuvarau atgal (aisku susimoku) sako ne hujovai vistiek pas tave nuvarau atgal i servisa pinigu nebejeme sako gi visaks gerai gal pasjuos aparatas prastas tada sedu masina nuvarau i kita miesto galo kur yra TA centras vel susimoku ir praleido sakau anam centre nepraleido del lempiu ir nieko netvarkau cia atvarau ^^ zuri i mane sako kaip cia taip negali buti sakau va taip sake lempos hujovos o cia va jau geros.
SaMaras 2016-11-02 19:47
Na kažkaip keistai skamba.. gal ant kokio užsirovei, su šviesom kiek teko savo chodu važiuot tai yra buvę ir kad pats pareguliavo kiek trūko, buvo rakto neturėjo tai leido pačiam pasukt kol tiko.. priešrūkinės laikiklis nutrūkęs buvo tai kiekvieną kart pažymėdavo kaip neesminis trūkumas ir praleisdavo..
Anonimiausias 2016-11-02 22:18
Pas mane tai užsirove kad viena lempa nesireguliuoja, šviečia taisyklingai ir gerai bet nesireguliuoja, už tai ir nepraėjo.