Žinokite patys ir pasakykite draugams: trys paprastos gudrybės ir tapsite nematomais „Facebook“ tinkle (Video)  ()

Populiariuoju socialiniu tinklu „Facebook“ kiekvieną dieną naudojasi maždaug milijardas žmonių visame pasaulyje. Jame – begalė asmeninės informacijos – žinučių, nuotraukų… O juk kartais taip norisi pasidalinti kažkuo su vienu kitu šimtu pažįstamu, bet… nerodyti tos informacijos keliems žmonėms, pavyzdžiui, toli gyvenančiam giminaičiui ar darbdaviui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir tai tikrai yra įmanoma – Businessinsider.com rodo, kaip tai pasiekti greitai ir lengvai.

Laiko, kada paskutinį kartą buvote socialiniame tinkle, nerodymas. Tai paprasta, bet, tiesą sakant, nepatogu. Reikia ištrinti „Facebook Messanger“ programėlę ir visuomet jungtis tik per turimą internetinę naršyklę.

Pamatykite kitus naudingus patarimus video siužete:

 

Nuspręskite, ką kiti mato jūsų paskyroje. Pirmiausiai paspauskite ant mygtuko, primenančio spynelę – jis yra dešiniajame viršutiniame paskyros lango kampe. Pasirinkite „Kas gali matyti mano informaciją“ (angl. Who can see my stuff) ir tuomet „Ką kiti žmonės mato mano metraštyje (angl. What do other people see on my timeline). Paspaudę „Žiūrėti“ (angl. View As), pamatysite, kaip jūsų „Facebook“ metraštis atrodo vieniems ar kitiems asmenims.

Nauju įrašu dalinkitės ne su visais. Parašę naują įrašą iš karto po juo paieškokite mygtuko, nurodančio, kas matys jūsų įrašą. Dažniausiai jis sako „Draugai“ (angl. Friends) ar „Šeima“ (angl. Family). Paspaudę ant šio mygtuko ir pasirinkę „Kitos galimybės" (angl. More options), galėsite ne tik nurodyti grupę, kuriai norite rodyti įrašą, bet ir sudėlioti atskirus asmeninis, kurie norėtumėte, kad matytų arba nematytų tai, ką skelbiate šiuo įrašu.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(12)
(36)
(-24)

Komentarai ()