Kodėl naujieji profesionalams skirti „Apple MacBook Pro“ neturi SD kortelės lizdo? Kad būtų nepatogu visiems, o ne tik išrinktiesiems!  (1)

Kaip jau įprasta, „MacBook Pro“ serija visada buvo skirta profesionalams, tačiau naujieji „MacBook Pro“ neturi fotografams, kinematografams ir kitiems profesionalams reikalingo SD kortelės lizdo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Phil Schiller, „Apple“ vyriausiasis viceprezidentas, pasakė kelias priežastis, dėl kurių buvo atsisakyta šio lizdo, kuris yra toks svarbus žmonės, užsiimantiems kūrybine veikla.

Visų pirma tai buvo „šiek tiek gremėzdiškas lizdas“.

Taip pat Phil teigia, jog šis lizdas buvo kompromisas dėl to, kad aukštos klasės kamerų turėtojams (kurie dažnai naudoja CompactFlash ar XQD korteles), reikėdavo pirkti išorinius skaitytuvus. O nuo šiol išorinio skaitytuvo reikės visiems!

P. Schiller sako, jog daugelis kamerų turi ir belaidį duomenų perdavimą, bet faktas, jog toks duomenų perdavimo būdas dažnai yra lėtesnis, o ir ne visi turi naujausias kameras.

„Apple“ vyr. viceprezidento teigimu, „Apple“ nepadarė jokios klaidos – kiekvienas naujas „Apple“ produktas sulaukia kritikos dėl įvairių pokyčių ir senų jungčių pašalinimų. Taigi, „Apple“ galvoja, jog USB-C yra vienintelė ateitį turinti jungtis? Gali būti. Bet kodėl tada „iPhone“ vis dar naudoja Lightning?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
Autoriai: Erik Murin
(10)
(13)
(-3)

Komentarai (1)