Va čia tai bent: ar žinote, kiek „Tesla“ išleidžia pinigų reklamai ir kur slypi jos sėkmės priežastis?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kag 2016-11-14 21:30
Iš tiesų... Tik pamatau tesla straipsnį, taip ir atidarau... Kodėl? Todėl, kad kai išgirdau jog yra toks automobilis, kuris pats vairuoja. Nuo tada skaitau visus straipsnius apie tesla ir stebiu, kaip užkariauja pasaulį visiškai naujas gamintojas..
MindaugasV85 2016-11-15 16:55
Tą reklamos pramonę tai apskritai reikėtų stabdyt. Seniau tai bent informatyvi ji buvo, o dabar tai akių dūmimas. Bet kai pasižiūri kiek žmonių į šitą sektorių sulindę ir kiek resursų veltui iššvaistoma... Buvau išvykęs ~savaitei, tai į pašto dėžutę jau nebetilpo "akcijos atrakcijos" Jau geriau tuos tarybinius namus dažytų, o ne popierių
Simintis 2016-11-17 11:17
SolarCity Corp. and Space Exploration Technologies Corp., known as SpaceX, together have benefited from an estimated $4.9 billion in government support, Ir tai yra visa jos sėkmė. Žiniasklaidoje apie Tesla pateikiamas kuo tikriausias bullshittas. Kaip pvz. antraštė: "Tesla made more money last quarter than the entire US oil industry made last year". Nes? Nes: "Tesla announced that it turned a profit of $22 million last quarter while the US oil industry managed to lose $67 billion"