TOP 15: išrinkti geriausi 2016 metų „Android“ žaidimai (Trumpos apžvalgos, Video, Persisiuntimo nuorodos)  (1)

Žaidimai mobiliuosiuose įrenginiuose tobulėja, atrodytų, ne dienomis, o valandomis. Jeigu prieš dešimtmetį kas būtų pasakęs, kad „Grand Theft Auto: San Andreas“ bus galima žaisti ir telefonu, tikriausiai iš tokio drąsaus pareiškimo būtų juokiamasi iki pilvo plyšimo. O šiandien „GTA: SA“ netgi nėra pats gražiausias mobiliesiems skirtas žaidimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peržvelkime „Android Authority“ sudarytą geriausių 2016 metų „Android“ žaidimų sąrašą.

„Badland“, 1 ir 2 dalis

Kaina: nemokami

Iš pirmo žvilgsnio „Badland“ atrodo visai neįspūdingai. Tai yra 2D arkados stiliaus žaidimas, kur žaidėjo valdomas „kūnelis“ turi vengti įvairiausių kliūčių ir daryti tai pakankamai greitai, kad neatsiliktų nuo nuolat slenkančio ekrano. Tačiau ilgiau pažaidus atsiskleidžia visas šios skaitmeninės pramogos gilumas. „Badland“ turi vienam žaidėjui skirtą scenarijų, keliems žaidėjams skirtą režimą ir netgi lygių kūrimo įrankį. Ir, lyginant su kitomis laiko deginimo priemonėmis, jis niekaip neatsibosta. Antrasis „Badland“ savo patrauklumu kiek atsilieka nuo originalo, tačiau jį taip pat verta išbandyti.

Atsisiųsti „Badland“, „Badland 2“.

„Crashlands“

Kaina: 5,54 Eur

2016 metais publikuotas „Crashlands“ jau patenka į geriausių kada nors sukurtų „Android“ žaidimų sąrašą. Pagrindinis jo veikėjas – tarpgalaktinio krovinių transportavimo specialistas, kurio transporto priemonė sudužo svetimoje planetoje. Jam žaidimo kūrėjai skyrė užduotį išsiaiškinti kas vyksta, pasistatyti bazę, rinkti įvairiausias gerybes ir jas kurti bei išgelbėti pasaulį nuo blogiečių kėslų. Žaidime esama žaidimo vaidmenimis (RPG) elementų, leidžiančių tobulinti pagrindinio veikėjo gebėjimus, daugybė daiktų, kuriuos galima surinkti bei sukurti, o žaidimą lengvina kai kurios net ne visiems šiuolaikinių stacionarių kompiuterių žaidimams būdingos funkcijos, kaip, antai, automatinis turto rūšiavimas. Pažadame – jeigu atsisiųsite, veiklos turėsite ne vienai dienai. O kad jau žaidimas yra mokamas, tai jūsų neerzins pasiūlymai už mažą kainą įsigyti kokių nors virtualių gėrybių.

Atsisiųsti „Crashlands“.

„Fallout Shelter“

Kaina: nemokamas

Dar 2015 metais išleistas „Fallout Shelter“ susilaukė milžiniško žiniasklaidos dėmesio ir labai pozityvių apžvalgų. Šiame žaidime jūsų užduotis yra susikurti slėptuvę nuo pavojų, gresiančių postapokaliptiniame pasaulyje, užpildyti ją gyventojais ir užtikrinti, kad jų kasdienybė būtų sklandi. Slėptuvės gyventojai gali būti siunčiami į atvirą pasaulį išteklių ieškoti, gali susilaukti vaikų ir tiesiog privalo ginti slėptuvę nuo įvairaus plauko blogiečių, besikėsinančių sunaikinti slėptuvės turtą ir gyventojus. „Fallout“ žaidėjai gali ištisus mėnesius kurti savo izoliuotas bendruomenes net nepastebėdami, kad kūrėjai tikisi uždirbti pardavinėdami virtualias gėrybes, palengvinančias virtualų gyvenimą. O kad bėgant laikui žaidimas nepabostų, kūrėjai nesiliauja jo pildyti nauju turiniu.

Atsisiųsti „Fallout Shelter“.

„Geometry Wars 3: Dimensions“

Kaina: 8,99 Eur

„Geometry Wars“ žaidimų serija turi gana didelę ištikimų žaidėjų bazę ir nuolat susilaukia liaupsių už tai, kad tai yra vienas iš smagiausių kada nors sukurtų žaidimų. „Geometry Wars 3“ nuo savo pirmtakų neatsilieka ir žaidimą pasunkina įvairiais objektais, leidžiančiais konstruoti trimačius žemėlapius. Žaidime yra 100 lygių, 12 skirtingų mūšio režimų. Kaip ir ankstesnėse versijose, šioje žaidimas bandys jus apakinti spalvingais didelės raiškos sprogimais ir kitomis įdomybėmis. Nors 9 eurų kaina atrodo ganėtinai solidi, bet už žaidimo kūrėjai nebando išmelžti daugiau pinigų ir nekūrė virtualių gėrybių parduotuvės žaidimo viduje.

Atsisiųsti „Geometry Wars 3: Dimensions“.

„Grand Theft Auto: San Andreas“

Kaina: 6,99 Eur

„Grand Theft Auto: San Andreas“- turbūt geriausia, ką mobiliuosiuose telefonuose gali rasti stacionarių kompiuterių žaidimų gerbėjas. Kaip ir įprasta GTA serijai, žaidėjas galės tyrinėti milžinišką atvirą pasaulį, daugybę valandų vykdyti vien pagrindinės scenarijaus linijos užduotis ir užsiimti pačiomis įvairiausiomis šalutinėmis veiklomis. Žaidime tapsite buvusio vietinės gaujos nario bendrininku, kuris, sugrįžęs iš „komandiruotės“, bandys susigrąžinti savo vietinio rajonėlio kontrolę ir atkeršyti už savo motinos mirtį. Žaidimo kūrėjai „Rockstar Games“ žaidėjui suteikia galimybę pasirinkti grafikos kokybę, keisti valdymo būdus, išsaugoti žaidimo padėtį „debesyje“. Žaidimas iš tiesų gigantiškas. Ir be jokių smulkių virtualių pirkinių už realius pinigus.

Atsisiųsti „Grand Theft Auto: San Andreas“.

„Hearthstone Heroes of Warcraft“

Kaina: nemokamas

„Hearthstone Heroes of Warcraft“ savo žygį į pasaulines virtualių pramogų aukštumas pradėjo kopti dar 2014 metų pabaigoje. Pti žaidimo logika yra ganėtinai artima tokiai klasikai, kaip „Pokemon“ ar „Magic: The Gathering“, kuomet renkamos kortos ir iš jų kombinacijos sudaroma kaladė. Žaidime esama ir ne internetinių komponentų, tačiau praktiškai visas veiksmas reikalauja nuolatinio interneto ryšio. O „debesinis“ žaidimo padėties išsaugojimas „battle.net“ paslaugoje suteikia galimybę tą pačią kaladę tobulinti ir patirtį kaupti ir telefone, ir didesniame kompiuteryje.

Atsisiųsti „Hearthstone Heroes of Warcraft“.

„Minecraft: Pocket Edition“

Kaina: 6,99 Eur

„Minecraft“ visame pasaulyje žaidžia paties įvairiausio amžiaus žaidėjai. Bet jeigu dar kas nors nežino, kas tai yra: „Minecraft“ apgyvendina jus gigantiškame pasaulyje, kur kasate įvairius išteklius, kuriate išgyvenimui reikalingas atsargas, kovojate su nedraugiškai nusiteikusiais veikėjais ir darote iš esmės tai, kas tik šauna į galvą. Žaidime yra išgyvenimo režimas, kuriame turite savo jėgomis „susiveikti“ išgyvenimui reikalingo maisto, įrankių ir išteklių bei kūrybinis režimas, suteikiantis neribotą prieigą prie bet kokių išteklių. 2015 metų pabaigoje išplatintas atnaujinimas suteikė galimybę rinkti ir „raudonąjį akmenį“ (Redstone), kuris suteikia gausybę naujų galimybių. O per ateinančius porą metų „Microsoft“ žada žaidimą papildyti begale naujų savybių. Tad, jeigu mėgstate „Android“ žaidimus, neturėdami „Minecraft“ negalėsite džiaugtis „turtinga žaidimų kolekcija“. Ir, kaip įprasta daugelyje mokamų žaidimų, šiame nėra virtualių pirkinių už realius pinigus.

Atsisiųsti „Minecraft: Pocket Edition“.

Pasidalinkite su draugais
(2)
(8)
(-6)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: