Nuo Rusijos režimo sprukęs populiaraus socialinio tinklo kūrėjas pristato naują socialinę platformą: neįtikėtinas dizainas, jokios registracijos, o įrašų idėja - iš vis unikumas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kubietis 2016-11-25 10:07
Ankstyvojoje stadijoje, kai reikia susigriebti lankytojus, viskas labai gražu ir unikalu. Bet pasiekus pakankamą populiarumą, o akcijoms išaugus, prasideda reklamų, brukalų kišimai, lankytojų sekimai, jų duomenų pardavinėjimai. Kodėl Facebook reklamos visada būna nukreiptos į tam tikrą asmenį. Pasižiūrėjai Senukų, Topo centro ar dar kur kažkokią prekę, ir tau jau Facebooke rodo "geriausius" variantus tos prekės. Kodėl toje pačioje platformoje primygtinai prašo įsidiegti Messenger, kitu atveju negalėsi per telefoną žinutės parašyti, tikrai ne dėl patogumo. Arba kodėl vėlgi primygtinai prašo, kad įvestumėt savo telefono numerį, prisidengdami, kad tai dėl saugumo? Jiems jūsų saugumas nerūpi nei kiek. Akcininkams svarbiausia kuo didesnis pelnas. Kodėl Facebook neišgaudomi visi sukčiai? Lietuvoje populiarūs paskolų dalintojai, kur išsivertę tekstą į laužytą lietuvių kalbą, lietuviai ir nemaža dalis pasaulio apsiprekino Timberland batais. Jų neblokuoja, nes jie susimoka Facebook'ui už reklamą. Jiems nerūpi, kad tu esi durnas ir perki ar atiduodi pinigus sukčiams. Gal tuos Timberland beždžiones ir užblokavo, nes iškilo per daug viskas į viešumą. Bet apskritai kalbant, jiems yra pofik. Tai šis tipelis, jei bent pusę tiek pasiektų, kiek Facebook, elgtųsi lygiai taip pat.
Paramotoras 2016-11-25 11:24
O tokio dakto kaip adblock neteko sutikti. pabandyg ir gyvenimas stiriai palengves tau bet ne reklamistam.
Rīngauds 2016-11-25 12:56
Per daug paranojos pas tave:)
punktyras 2016-11-25 13:03
Glušą ir bažnyčioj muša.
infoguru 2016-11-25 22:53
"Nauja platforma", "neįtikėtinas dizainas", "idėja - unikumas". Kažko nesupratau. Ar čia man vienam ši "platforma" primena pirmakursio PHP laboratorinį be jokio CSS? Ar čia todėl tik "unikumas", kad "sprukęs socialinio tinklo kūrėjas"?
Gediminas Jurgaitis 2016-11-26 15:22
as tik vienas kuriam nelabai aiski sito telegraph puslapio paskirtis?