Skamba neįtikėtinai, bet argumentai solidūs: ExoMars misijos nesėkmės priežastis – Krymo prijungimas prie Rusijos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DJ_LFS 2016-11-29 01:59
vat ir turėti su ruskynu reikalų - vienos problemos
Arns 2016-11-29 07:31
Akivaizdu kas skaitė tik antraštę. Būtum skaitęs giliau, būtum sužinojęs jog patikėjo bandymus rumunams, o šie viso labo per kompą "išbandė" nusileidimą. Ir tik atmazkė tas Krymas, sutaupė labai daug pinigų sukčiui. Joks NATO ir joks karas nebūtu didinęs įtampą jei tinkamai susitartum, ypač kai tame pačiame projekte dirbo ir rusai. Kompiuterinė simuliacija pigiau nei sprendimų realus išbandymas, bet kadangi jie to nepadarė, pražiopsojo tikro prietaiso bėdas nuo kompiuterinėse simuliacijose matomu ir rezultate turėjom neblogą kovinį galvutės pasirodymą Marse. Tyrinėjimo prietaisas visai pasimetė kur yra bei dėl to iš kelių km aukščio šleptelėjo ant žemės. Iš šios istorijos galima pasimokyti tik vieno, neik su rumunais grybauti, kai jiems tai pirmas kartas ir dar siųlosi parodyti trumpesnį kelią.
Broniusg 2016-11-29 10:19
Pasitvirtina: Kam klius, kam neklius, beuodegiui visad klius! (Už viską atsakinga Rusija, net už ugnikalnių išsiveržimus)