Ne silpnų nervų automobilių mėgėjams - Taivano policija demonstratyviai į gabalus suplėšė „Lamborghini Murcielago SV“ (Video)  (18)

Taivano pareigūnai demonstratyviai sunaikino superautomobilį „Lamborghini Murcielago SV“, kuris buvo atimtas iš jo savininko kaip bausmė už vietos įstatymų pažeidimą. Svetainėje „YouTube“ pasirodė vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuota, kaip specialūs kranai automobilį plėšo į dalis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Istorija su šiuo superautomobiliu prasidėjo 2013 m., kai policija jį sustabdė įprastai dokumentų patikrai. Per patikrą paaiškėjo, kad „Murcielago“ numeriai priklauso „Ford“ sedanui, o prabangus automobilis buvo nelegaliai importuotas.

Vadovaujantis Taivano įstatymais, automobilis buvo konfiskuotas. Automobilį vairavęs vienos iš vietos oro linijų bendrovių savininkas mėgino teikti apeliacijas, bet visi jo skundai buvo atmesti.

Parodomasis superautomobilio, kuris trejus metus buvo laikomas sandėlyje, naikinimas buvo surengtas trečiadienį, gruodžio 14 d., ir net parodytas per vietos televizijos kanalo žinių laidą. Nė viena iš konfiskuotų automobilių detalių negali būti perparduota, todėl „Murcielago“ buvo sudraskytas į smulkias daleles.

Į gabalus plėšomas „Lamborghini Murcielago SV“ vaizdo įraše

Pasak pareigūnų, šis incidentas turi tapti įspėjimu kitiems nusižengėliams įstatymams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(24)
(7)
(17)

Komentarai (18)