Neatlaikė spaudimo... Sankryžoje nei iš šio, nei iš to sprogo cisterna, vežusi fekalijas (Video)  (5)

Prie sankryžos degant raudonam šviesoforo signalui išsirikiavusių transporto priemonių vairuotojai nė nenujautė, kokia apokalipsė keliasdešimties metrų spindulių netrukus įvyks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O įvyko ši istorija... hm, Rusijoje. Vaizdo registratoriais ten, pasirodo, prifilmuojama įvairiausių sprogimų. 2013-ųjų vasarį pasaulis jų dėka išvydo meteorito bolido sprogimą. O prieš keletą dienų priešais objektyvą įvyko visai kitokio pobūdžio sprogimas. Tiesa, tam tikra prasme jį irgi galima vadinti bolido sprogimu, kaip ir savotiška meteorizmo apraiška...

Šiaurinėje Maskvos dalyje nei iš šio, nei iš to sprogo prie sankryžos stovinčio sunkvežimio cisterna, sklidina buitinės kanalizacijos nuotėkų. Ar ten mėginta pernelyg daug turinio sutalpinti, ar tas turinys dėl vienokių ar kitokių priežasčių nešaltą vasaros dieną pradėjo reaguoti taip, kad dėl dujų (veikiausiai) slėgio neatlaikė plieninės cisternos konstrukcijos, bet...

Įvyko, tai įvyko – laiko, ir ne tik jo, nesustabdyt ir neatsuksi atgal...

Faktas tas, kad su slėgiu kanalizacijos sistemose reikėtų elgtis apdairiai. Atkreipti dėmesį į šią problemą progą turėjome visai neseniai – vos prieš keletą dienų, kai internete pasirodė Filadelfijoje nufilmuotas vaizdelis, kur po liūties gatvėje į orą kilti ėmė ir levitacijos stebuklus demonstruoti mėgino masyvus kanalizacijos šulinio dangtis.

Įspėjame, kad įspūdžiai toli gražu nebus maloniausi... Beje, kadangi fekalijos šiame vaizdo siužete liejasi ne tik iš cisternos, bet ir iš vaizdo registratoriaus savininko bei jo keleivio lūpų, rekomenduotume vaizdo medžiagą peržiūrėti išjungus garsą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(32)
(2)
(30)

Komentarai (5)