„Apple iPhone“ istorija galėjo pakrypti ir kita linkme: nutekintas vaizdo įrašas kuriame matosi tiesiog absurdiška „iPhone“ prototipo programinė įranga (Video)  (4)

Prabėgo dešimt nuo to momento, kai į sceną žengė „Apple“ guru Steve‘as Jobsas ir visiems pademonstravo pirmąjį telefoną „iPhone“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

S. Jobsas „iPhone“ apibūdino kaip trijų dalykų kombinaciją: tai plačiaekranis „iPod“ su lietimui jautriu valdymu, revoliucinis mobilus telefonas ir inovatyvus interneto ryšio įrenginys.

Kitaip nei „BlackBerry“, pirmasis „iPhone“ jau turėjo lietimui jautrų ekraną, kuris reiškė, jog fizinė klaviatūra telefonui visiškai nereikalinga.

Nuo pirmojo „iPhone“ pristatymo praėjo dešimtmetis, o kompanija sugebėjo parduoti daugiau nei milijardą skirtingų „iPhone“ modelių visame pasaulyje. Iki šiandien pirkėjams iš viso buvo pasiūlyta 11 skirtingos kartos išmaniųjų telefonų.

Nors faktai rodo, jog „Apple iPhone“ istorija galėjo pakrypti ir kita linkme. Nutekintame vaizdo įraše matomas prototipinis „iPod“ su išties keista programine įranga.

Būtent taip galėjo atrodyti ir pirmasis „iPhone“, kuri valdymas atrodo ne itin patraukliai bei ganėtinai sudėtingai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(18)
(15)
(3)

Komentarai (4)