Ateities atsiskaitymai ateina į Lietuvą - greitai už viską mokėsime mobiliuoju telefonu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Audrius 2017-01-20 12:07
Yra pasakymas: "jei teigiamai kalbi apie blockchain esi 6 menesiai iki pirmo bitcoin nusipirkimo" Juokingi tokie blockchain fanai . Dziaugtis blockchain ignoruojant bitcoin yra tas pats kas dziaugtis interneto narsykle, bet ignoruoti interneta . Na, betkuriuo atveju, labai gerai, kad bankai bandys kazka daryti su tuo blockchain. Apmokins programerius, kurie po to kurs bitcoin eko sistema.
obuglas 2017-01-20 12:57
BitCoin yra blockchain technologijos panaudojimas, todėl nesuprantu iš kur toks stebėjimasis, kad blockchain =/= BitCoin?
Audrius 2017-01-20 13:12
BitCoin yra blockchain technologijos panaudojimas tiek pat kiek Blockchain yra bitcoin technologijos panaudojimas. Tai yra vienas ir tas pats, atskirai jie egzistuoti negali. Blockchain tai yra viesa nepakeiciame knyga su visom bitcoin tranzakcijom iki siol. Blockchain yra nepakeiciame ir niekeno nekontroliojama todel, kad ji paremta "proof of work" principu, kai nesveikas kiekis pastoviai veikianciu kompu (maineriai) uztikrina jos sauguma. Vienintele priezastis del ko maineriai mainina, t.y. kasdien isleidzia milijona+ USD elektrai yra todel, kad ta pati blockchain/bitcoin jiems moka atlygi bitcoinu. Blockchain be maineriu t.y. be "proof of work" tera dar 70s israstos duombazes. Kaip ir paprastai dinozauriniai bankai ir visi reguliatoriai eina progreso gale. "Kulturingose" rateliuose "Bitcoin" yra nesvarus zodis, plius bitcoin isigalejimas reiskia banku smarku sunykima, todel ir bandoma "prisijaukinti" "pamatine" bitcoin technologija, taip naiviai tikintis, kad pavyks padaryt koki nors blockchain'u paremta "eurocoin". Juokinga ir tiek. Bet kaip ir sakiau, dziaugiuosi kostiumuotu investicijomis i "blockchain", isaugins dar daugiau programeliu tikram dalykui, t.y. bitcoin!
lape 2017-01-20 23:29
Dar pernai kažkoks saugumietis, labai rimtą fizionomiją nutaisęs, aiškino, kad jei turi bitkoinų tai jau beveik kaip teroristas esi. Dabar jau ateina, matot.