Apie būsimojo „iPhone“ flagmano išorės dizainą nutekėjo pirmoji informacija: ar „Apple“ pateisins lūkesčius?  (3)

Mes girdėjome šimtus gandų apie tai, koks bus naujasis „iPhone“. Bet iki šiol nei vienas šaltinis nesugebėjo pateikti informacijos ar vizualizacijų apie tai, kaip gi atrodys flagmanas, visus priblokšiantis ir priversiantis ištarti „vau!“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu rinką pasiektų flagmanas su įprastu ekranu, veido atpažinimo funkcija, bevieliu įkrovimu ir pavadintas „iPhone 7s“, jūsiškis „vau!“ tikriausiai būtų labai santūrus, tiesa?

Visgi apie būsimojo flagmano išorės dizainą nutekėjo pirmoji informacija, atsidūrusi „Apple Insider“ bei „Business Insider“ rankose. Timothy‘is Arcuris, „Cowen and Company“ analitikas, turėjo galimybę prisiliesti prie dokumento, skirto aprašyti naujo flagmano įtaką visai išmaniųjų rinkai.

Cituodamas informaciją iš „Apple“ tiekėjų, T. Arcuris teigia, jog 2017-ųjų modelis pasižymės gausybe funkcijų, vainikuotų naujuojau 5,8 colio modeliu, „iPhone X“.

Tikėtina, jog naujasis „iPhone“ turės lenktą OLED ekraną, sukurtą panaudojant „fixed flex“ technologiją, kurią matėme kai kuriuose „Samsung“ modeliuose. Bet nėra ko stebėtis, juk būtent „Samsung“ ir bus naujasis „Apple“ ekranų tiekėjas.

Tam, kad kraštuose būtų daugiau vietos užlenktam ekranui, visai kaip „Xiaomi Mi Mix“, mikrofonas, priekinė kamera ir pirštų atspaudų jutiklis gali būti integruotas tiesiai į ekraną.

Beje, telefonas gali turėti ir veido bei gestų atpažinimo technologiją, kurią užtikrins naujo tipo lazeriniai jutikliai ir infraraudonųjų spindulių sensorius, esantis netoli priekinės kameros.

Taip, tai nėra kažkas itin inovatyvaus ir daugelį technologijų galime matyti dabar pas konkurentus. Visgi perėjimas nuo LCD prie OLED ekranų, lenkti ekrano kraštai ir kitos smulkmenos gali simbolizuoti tai, jog „iPhone“ pagaliau pajudės iš vietos ir pasiūlys bent kažką naujo lyginant su visais kitais „iPhone“ modeliais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(17)
(17)
(0)

Komentarai (3)