„Chromebook“ kompiuteriams prasideda ilgai lauktos permainos: dabar jie taps tikrai įdomiais ir patraukliais gaminiais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

eimantasks 2017-01-26 14:28
"Galų gale, „Android“ ir „Chrome OS“ anksčiau ar vėliau turėtų susijungti!" Autorius turetu daugiau pasikapstyti informaciniuose portaluose, Android ir chrome, nesusijungs. Hiroshi Lockheimer sake: …all these rumors about merging these things (Chrome OS and Android)…for us, there’s no point in merging them. They’re both successful. We just want to make sure that both sides benefit from each other. So, that’s why we brought the apps…Google Play from Android over to Chrome OS and then for instance, the update mechanism from Chrome OS to Nougat…You’ll see a lot more of that happening, where we’re sort of cross-pollinating, but not a merge. https://chromeunboxed.com/chrome-os-and ... andromeda/ Be to google kuria.. panasu dar viena os IoT yrenginiams Fuchsia OS. Yra kalbu kad galbut Jos branduolys pakeis Linux branduoly Android sistemoje, bet tik tiek, jokiu sujungimu Google daryti neplanuoja.
kernel_panikuoja 2017-01-26 15:06
"Lietuvoje „Chromebook“ kompiuteriai vis dar nėra itin populiarūs" Tai jau tikrai - nes ju siuo metu paprasciausiai net nera pardavime Bent pagrindinese parduotuvese. Berods yra keli e-shop'ai, kurie prekiauja.
Talkatif 2017-01-26 20:26
Š produkto š reklama. Nepasiteisina pigūs pusproduktai. Kaip buvo bangelė visokių mini laptopų. Dingo greit. Planšetės irgi nyksta.
kernel_panikuoja 2017-01-26 21:35
Cia is kurios puses paziuresi. Siaip dauguma chromebook'u yra paprasti biudzetines klases nesiojami, tik su ChromeOS vietoje Windozes. Viduriai analogiski - stovi "atom'ines" seimos Celeronai ir Pentium'ai, bet del nemokamos OS jie tiesiog pigesni. Tiesa, yra keli ARM'iniai bet cia daugiau isimtis. Kai dauguma "mikimauzu" vistiek laika leidzia internete, tai toks daiktas visai nieko. Siaip Chromebook'ai yra daug sekmingesni uz Netbook'us, kurie is esmes buvo fail'as. Pastarieji buvo objektyviai nepanaudojami tiek del labai mazu 8-10" ekranu, tiek del miniatiuriniu klaviaturu, tiek del akivaizdaus ir didelio lag'o. Chromebook'ai sias problemas daug maz issprende, bet vistiek liko nisinis daiktas. Is principo jie tapo piguvine ultrabook'o alternatyva.