Brokuoto telefono istorija baigėsi tikru karu su „Tele2“: jei taip nutinka, koks būdas padeda viską žaibiškai išspręsti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eič 2017-02-11 14:18
Visi nekalti tol, kol spauda neįsivelia
kestutisz 2017-02-11 19:15
Jie ten šiaip realiai turi bėdų su mokėjimų apskaita - į sąskaitą realiai esu gavęs kažkieno kito apmokėjimą, kurį paskui perkėlė ten kur reikia (ar tiesiog nubraukė?) tik parašius supportui Kai įsigalios ta nesąmonė su privaloma kortelių reigstracija įtariu bus išvis pravalas...
lizunas 2017-02-11 19:29
Daugas pridavė į garantinį savo telefoną, kai pusę mėnesio praėjo, pradėjo domėtis. Jų sistemoje rodė jog išvežtas į spec. servisą. Kai jau praėjo virš mėnesio, pradėjo skambinti, ir vis sakydavo skambinkite į techninį skyrių, techninis skyrius vėl atgal liepdavo skambinti. Niekas nežinojo apie telefoną. Mttc ir tas nieko nežinojo. Sakau rašyk į spaudą, iškart padės. Pabijojo, tai parašė į rekvizitai.lt komentarą, kitoj dienoj atrašė į jį, kad pažiūrės kas nutiko. Dar po dienos telefoną jau galima buvo pasiimti pataisytą ir dar nubraukė to mėnesio mokėjimą, nes jis realiai telefoną ir sutartį ėmė dėl 4G interneto, kuriuos negalėjo naudotis, nes nedavė pakaitinio telefono (turėjo naudotis senu mygtukiniu).
kazkas 2017-02-12 17:13
Kas liečia tele2, tai jiem tikrai reikia pasimokinti mandagumo bendraujant. Būtent dėl jo stygiaus ir išėjau. O MTTC tai išvis tragedija, dar negirdėjau gero atsiliepimo apie juos.
kukulis4 2017-02-12 19:20
Kiek man tenko susidurt su MTTC, tai pagrindine gedimu priezastis - dregme, o tame as pasigendu skaidrumo. As matau ju darytose nuotraukose, kad telefono dregmes jutikliai indikuoja dregmes fakta, bet juk niekas netrukdo priimant telefona remontui, vietoje ir prie kliento akiu atidaryti, ir atlikti pirmine apziura butent del dregmes. As esu turejes atveji, kai gaves telefona kurio man nereikejo, tiesiog ijungiau, isbandziau, ir padejau beveik dviem metam i stalciu. Po to kazkada atsirado reikalas man ji truputi panaudot, ir pasirodo, kad nuolat praradineja rysi. Nuvezus taisyt, tradiciskai, rado dregmes. Kaip tos dregmes galejo atsirast telefone, kuris beveik du metus prabuvo su visom 'cielkom', savo dezej, stalciuj, ofise, kur visi nuolat skundziasi del per sauso oro, - man neaisku, o MTTC sako, kad cia ne ju reikalas.
Algucis R 2017-02-13 19:17
Bijo antireklamos iš žurnalistų pusės, nea tie kaip parašo tai nuskamba per visą šalį. O vienas paprastas žmogelis jiems poxxx..