Su šiuo „Xiaomi“ gadžetu bet koks automobilis tampa išmaniu: FM moduliatorius, laisvų rankų įranga ir USB įkroviklis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jonas7745 2017-02-13 15:31
Šis prietaisas yra tikrai nevertas dėmesio ir štai priežastys: 1. Atkreipkite dėmesį į jo struktūrą. Visi pakrovėjai ar kiti (dauguma) jūsų turimų prietaisų, skirtų prijungti prie, liaudiškai vadinamo "prikuritelio", turi taip pavadinkim "ausytes" šonuose, kurios skirtos dėl kontakto. Šis prietaisas kaip galite matyti, jų neturi ir yra vientisas. Todėl kada aš įdesu į savo automobilį, Audi 1999m, jis tiesiog kliba ir kontaktas yra blogas, turiu ranka pakreipti, kad gautų kontaktą. Be to priekinė jo dalis taip pat neturi jokios "amortizacijos" jis nepasispaudžia, yra vientisas metalo gabalas, o tai blogai važiuojant automobiliu, nes vos tik duobė ar kas, jis iš karto praranda kontaktą ir viskas atsijungia ir reikia prijunginėti iš naujo. Pirkdamas neatkreipiau dėmesio į išvaizdą. Tai tikrai netinkamas prietaisas senesniem automobiliam, gal naujuose yra kitaip nežinau. 2. Antras dalykas kas liečia transliaciją iš telefono, tai iš vis tragedija. Prietaisas susijungia gal ir per „Bluetooth“ dėl programėlės, bet tarkim kada norite transliuoti garso, vaidzo įraša, tą jis daro per radio ryši. Aprašyme yra nurodytas tam tikras dažnis, kurio jis veikia ir jūs tiesiog surandate jį kaip paprastą radio stotį. Kas su visu tuo negerai?! Ogi, kad siunčiamas signalas yra toks silpnas, kad net užmietyje jis "nepermuša" paprastų kažkokių trikdžiu ir tiesiog dažnai šnypščia. O kas liečia pasiklausimą mieste, tai galite pamiršti. Žodžiu jis gerai gali veikti tik požeminiame garaže ar kur kitur, kur visai nėra kitų radio signalų arti to dažnio, kurį jūs turite naudoti. Trupmiau tariant, šis prietaisas yra didelė šš.. krūva. Galiu atiduoti savo kam reikia, dar mėtosi automobilyje.
lizunas 2017-02-13 18:36
Telefonas į jį garsą paduoda per radijo ryšį??? Prietaisas į tavo radiją viską ir turi perduoda FM dažniu, kad per radiją galėtum sugaudyti. Aš FM moduliatorių iš ebay pirkau, ne brandą, tai ir man kokybė nepatiko, o kito nepirkau, nenorėjau apsigauti antrą kartą.
amas 2017-02-13 19:45
Turiu panašaus tipo pakrovėją. Visas nerūdijančio plieno, be jokių spyruokliuojančiū dalių. Veikia geriausiai iš daugybės mano išbandytų. Daug paprasčiau "prikurytelį" pasikeist, nei vargt su visais tai klebančias, kad ir spyruokliuojančiais kontaktais.
Tadzia 2017-02-14 08:59
Kaina EBAY apie 17€ su siuntimu.
cave_dweller 2017-02-14 16:08
Visų fm moduliatorių tiek kokybė, tiek veikimo principas vienodas, t.y. jokios kokybės (pašaliniai trukdžiai, traškesiai, braškesiai ir t.t.). Tinka naudoti nebent su kasetiniu magu ir tai geriau tyla...
SaMaras 2017-02-14 17:05
su kasetiniais magais būdavo „kasetės imitacija“ su „line in“ (leisdavom CD playerius prijungę) tai arba kokybė buvo šiek tiek geresnė, arba veikia principas „tada ir veidrodžius gamino geriau“