Ar žinojote? Pasirodo ne visos vairuotojų naudojamos priemonės išvengti greičio viršijimo pasekmių yra nelegalios

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HDi 2017-02-24 09:13
Šiaip naudoju virš 4 metų pakabinamą ant lango detektorių, niekam niekad neužkliuvo. Didžiausia jų problema, kad beveik koja kojon reikia vaikytis naujausių brangių modelių, dar jei ankščiau daugiausia problemų kildavo mieste dėl klaidingų sistemų, nes visokios automatinės durys veikia tam pačiam bangų dažnyje kaip ir matuokliai, tai dabar nemažai klaidingų signalų būna ir dėl naujuose automobiliuose sumontuotų įvairiausių radarų sistemų.
HardAxe 2017-02-24 09:25
Sita "pastarosiomis dienomis" atsiradusi naujiena buvo pasiekusi savo gyvenimo pika pries atsirandant lazeriniams radarams.
HDi 2017-02-24 10:27
Stacionarų beveik nėra lazerinių Lietuvoj, ant pirštų būtų galima suskaičiuot vienos rankos. Visi kadžiai yra radiolokaciniai, kaip ir matavimo įranga su kuria galima matuot iš važiuojančios mašinos, o rankiniai "fenai" naudojami lazeriniai, neskaitant populiariojo berkuto kuris vis dar naudojamas ir pas mus, bet su jais(lazeriniais) irgi yra savų niuansų, kai dėl oro sąlygų negalima matuoti ir pan. Užtat prieš lazerinius yra antiradarai, ir jei geri ir brangūs tai numuša taip, kad matuoklis nemeta jokių klaidų.
immortallt 2017-02-24 11:23
Tad visgi pigiau tiesiog važiuoti taip, kad nestabdytų