JAV rimtai imasi apsaugos nuo branduolinės atakos iš Šiaurės Korėjos: pristatė naują priešraketinės gynybos technologiją su lazeriais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

enzim 2017-02-25 12:59
Okinavos bazės flotilės perėmimo priemonių visiškai pakanka numušinėti bet kurias Šiaurės Korėjos balistines raketas įsibėgėjimo stadijoje. Ką jau bekalbėti apie išgąsdintų japonų pastangas modernizuoti savo perėmimo arsenalą: antžeminį, plaukiojantį ir skraidantį.
Sonnerie 2017-02-25 18:32
JAV zaidzia gerai - ginkluojasi iki dantu, siuncia pajegas, plecia itakos zona europoj, daro ka nori ir tuo paciu itikina pasauli, kad cia visi kiti nori kazka pult. Matai Iranas, Rusija, S. Koreja tik ir nekantrauja pasaudyt is atominiu. Turbut neturi ka veikt. Nesvarbu kad pvz. Iranas nieko nepuole jau virs 300 metu - Vistiek JAV valdzia apie ji kalba kiekviena diena kaip apie didziausia gresme ir visus siurpina. Po truputi tas vyksta ir apie S. Koreja. Nieko neprimena? Tiem kas dar nesupranta: Iranas su S. Koreja yra vienos is keletos saliu, kurios dar neturi 'Demokratiskos sistemos'. Jie vis dar turi savo bankine sistema ir pinigus, bei politikus, kuriuos reiktu pakeisti 'savais', kaip kad Ukrainoje nutiko. Irakas>Libija>Sirija jau padaryti, liko Iranas ir S.Koreja ateinantiem metam. Dabar belieka ziureti, kokiu dar idomiu pasiteisinimu JAV valdzia sugalvos. Kas manot, kad cia bullshit, ne uz ilgo pamatysit patys. Ir paklauskit saves, kodel jie neina ginti zmoniu teisiu pvz. Saudo Arabijoj, kur zmonem galvas pjausto, apmeto akmenim iki mirties ir kur pati tikriausia diktatura.
Absoliutas 2017-02-25 21:37
Puikios naujienos, tikiuosi sia sistema bus galima panaudoti ir pries nususuia meskute...
Nerealiai 2017-02-26 09:30
Matau truputį pamiršai, kad Europos šalys yra Nato narės, o JAV stipriausia Nato valstybė. Taigi būtų šiek tiek keista jeigu įtakos neplėstų ten kur ir priklauso. Visa laimė, kad JAV plečia įtaką Europoje, o ne Rusija (nors tikrai bando tą daryti). Be to dalis silpnesnių sąjungininkių pačios trokšta JAV įtakos regione, nes visi puikiai žino, jei ne JAV, tai Rusija. Taip, kad pasaulio nereikia įtikint, visi ir taip pasirinkę, nes puikiai mato kas vyksta. P.S. Gyvenome (iš dalies vis dar gyvename) Rusijos įtakoje, kelis kartus. Nieko gero iš to neišėjo ir negali išeit. Pasižiūrėk kokia Baltarusija šiomis dienomis laiminga.
kestutisz 2017-02-26 16:16
Reikia tikėtis, kad veiks ir galės pakabinti tą pačią sistemą tiesiog palydovuose :)