„Xiaomi“ išradingumo ir fantazijos netrūksta: norintiems saugumo ir ramybės sukūrė itin funkcionalią, bet pigią namų kamerą (Video)  ()

Kartais taip norėtųsi vienu metu būti keliose vietose. Kai keliaujame, nežinome, kas darosi namie. Arba tada, kai esame darbe, nesame tikri, ką vieni palikti išdarinėja augintiniai. Žinoma, galima investuoti į brangias namų apsaugos sistemas, su kokybiškomis kameromis, bet galima pasukti ir netikėtai pigiu išmaniuoju keliu. „Xiaomi“ už juokingai mažą kainą siūlo nedidelę ir labai gera vaizdo kokybe pasižyminčią internetinę kamerą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spėlioti, kas vyksta namuose mums išėjus netektų, jei nesunkiai galėtume prisijungti prie specialiai tam skirtos internetinės kameros. Sėdite kurs nors saulėtame paplūdimyje ir galite kartas nuo karto išmaniuoju telefonu patikrinti, ar namie viskas gerai. Arba šią technologiją galite panaudoti kiek kitaip - galite pagaliau sužinoti, ką veikia jūsų augintinis, kol jūs esate darbe. Be jokios abejonės, tai naudingas, šiek tiek ramybės ir saugumo namams suteikiantis prietaisas.

„Xiaomi“ internetinė kamera pasižymi aukšta vaizdo kokybe - įrenginio rezoliucija siekia 1080p. Platus 110 laipsnių objektyvas taip pat yra didelis privalumas, nes taip bus užfiksuota didžioji kambario dalis. Vaizdą skaitmeniniu būdu galima priartinti iki aštuonių kartų, todėl pro objektyvą neprasprūs ir smulkiausios detalės. Kamera taip pat žino, kada prasideda diena ir naktis, todėl ją galima nustatyti automatiniam įsijungimui ar išsijungimui. Kita vertus, 9 metrus kamera gali filmuoti ir tamsoje.

Išmani „Xiaomi“ internetinė kamera pasižymi ir dar keliomis įdomiomis papildomomis funkcijomis. Teigiama, kad joje veikia ir dūmų jutiklis, todėl kamera gali jus įspėti apie namuose įvykusius incidentus. Įrenginyje yra įmontuotas ir garsiakalbis su mikrofonu, todėl galite ne tik stebėti namie likusius šeimos narius, bet ir su jais pasikalbėti. Arba sudrausminti šunybes krečiančius augintinius.

Iš tikrųjų, tikrai rasite daugybę būdų šiai kamerai panaudoti. Pavyzdžiui, gamintojas teigia, kad kamera puikiai tinka kūdikiams stebėti. Užtenka žvilgtelti į telefono ekraną ir žinosite, kad kitame kambaryje vaikas saugiai miega - jums nereikės net atsikelti iš lovos. „Xiaomi“ internetinę kamerą taip pat galite panaudoti ilgiems ir vėliau suglaudintiems vaizdo įrašams kurti - pavyzdžiui, įrašydami gamtos vaizdus.

Šia kamera yra labai patogu naudotis jau vien dėl jos dydžio. Ji tokia maža, kad tinkamą vietą jai rasite nesunkiai. Tvirtinimas taip pat nebus problema - pakuotėje rasite specialų laikiklį, kuris leidžia kamerą sukioti įvairiais kampais. Magnetinis laikiklio paviršius leis kamerą lengvai pritvirtinti prie metalinių paviršių, tačiau ir prie įprastų sienų ar baldų ją nesunkiai pritvirtinsite dvipuse lipnia juosta.

Išmaniosios „Xiaomi“ internetinės kameros apžvalga video siužete

Nors kamera ir taip pasižymi gana plačiu apžvalgos kampu, jį galite dar padidinti. „Xiaomi“ teigia, kad galima į sistemą sujungti dvi kameras ir taip viename ekrane matyti labai platų vaizdą. Turint omeny, kad ši kamera yra tikrai patogi naudoti ir suteikia papildomos ramybės bei saugumo, dauguma pirkėjų nusprendžia iš karto įsigyti kelias.

Dėl to vienas iš didžiausių išmaniosios „Xiaomi“ internetinės kameros privalumų yra jos kaina. Šiuo metu taikomos akcijos metu ji nekainuoja nė 25 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(6)
(19)

Komentarai ()