Svarbiausi dalykai, ką reikia žinoti apie šiuolaikines kaitlentes

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SILORAKAS 2017-03-15 16:08
Dujų balionus leidžiama naudoti tik namuose iki 2 aukštų (aukštesniuose draudžiama). Jei elektrine kaitlente - net nesvarstykite ir imkite tik indukcine.
bahuriux 2017-03-15 19:32
Aš net nesvarstęs pasiėmiau paprastą elektrinę kaitlentę už 180 eurų, NK jų 70% ir px kokie puodai. Kam dar vienas radiolokatorius/radaras namie ir taip jų užtenka, mobilkos, mikrobangės wifi ir visa kita. Vien kiek keptuvės keisti kas metus ar pusmetį kainuos indukcinei vs paprasta nieko nesusitaupys bendroj sumoj.
X-log 2017-03-15 22:17
Indukcine kaitlente veikimo principu yra panasi i transformatoriu, o ne radara/mikrobange ir t.t. Del ekonomines naudos pritariu - sunkiai jos atsiperka. Taciau ju yra kitas didelis pliusas - saugumas.
almanciuks 2017-03-16 01:51
Dar vienas indukcinės pliusas - švara. Ir jis atperka visus minusus susijusius su išlaidomis.
Wonder 2017-03-16 12:04
Na šiaip jei norite kad indukcinės nepakenktų kūnui,jei tuo metu nieko nededate ar nemaišote,nesbūkite arčiau kaip bent 50cm.Ypač prie tokių kur atskiros,na kur atskirai tik viena kaitvietė.O žmonėms su širdies stimuliatoriais prie įjungtų indukcinių virykliu artintis tiesiog NEGALIMA!Tad jei turite giminių ar pažįstamų,tai perspėkite...
trevaamato 2021-07-02 17:45
Taip, pastabos tikrai geros.
Dannas3 2021-07-03 09:41
Manau kas turėję indukcinę, neturi net minties gryžt prie dujinio ar paprasto elektrinio varianto. Kalbu aišku už save, pvz vandens užvirimo laikas bei kaitlentės švara visiškai atperka kitus mınusus kurių aš nelabai įžvelgiu. O susipirkt puodus ir keptuves taip pat vienas juokas, kiek pastebiu praktiškai dauguma indu jau galima naudot ant indukcinės.
immortallt 2021-07-05 19:10
Puodus perki kartą gyvenimę, gerus ir niekada jų keisti nereikia. Omeny pas mano tėvus geri puodai jau skaičiuoja 25 metus ir vienintelis dalykas ką jiems reikėtų padaryti - nupoliruoti su poliravimo pieneliu. Keptuvė kiek sunkiau, bet teisingai naudojant 5 metus tarnauja. Tačiau kaip ir minėjo, indukcinės kaitlentės pagrindiniai pliusai yra ne ekonomiškumas, o komfortas ir gaminimo kontrolė. Iš esmės kiaušinienę su pomidorais kepant, pirmiausia pomidorą susipjaustyti reikia, nes jei pradėsi kepti nesusipjaustęs pomidoro, nespėsi sudėti prieskonių ir pačio pomidoro, kaip jau reikės apversti. Omeny, kol su paprasta elektrine tu sulauksi, kol įkais keptuvę, aš jau dėsiuosi iškepęs kiaušinienę į keptuvę. Planuoju ir elektrinio virdulio atsisakyti ir grįžti prie ant kaitlentės dedamo, nes ten greičiau užverda. Turint širdies stimuliatorių, net į elektros lizdą įkišti mobilaus pakrovėją rekomenduojama su guminėmis pirštinėmis.