Svarbiausi dalykai, ką verta žinoti renkantis skaitmeninių knygų skaityklę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2017-03-20 09:19
mano atsiliepimas apie kindle paperwite3: * raiska: 1440×1080 * yra pasvietimas, bet skaitymui vakare smarkiai perdaug melynas * siokios tokios problemos su palaikomais formatais (konkurentai valgo viska daug mieliau) * jei kas galvojat pirkti skaitykle mokytis - galvokit is naujo. Tam reiktu readerio, kuris talpintu pilna skaitomos knygos puslapi savo ekrane. Skaityti prozai - daiktas nuostabus. dabar geriausia dalis: amazon supportas paprasius isjungti reklama (pas mane buvo versija su reklama) tai padare per ~5min ir visiskai nemokamai.
bat0nas 2017-03-20 11:42
Taip pat naudoju Kindle Paperwhite (3rd gen) Pastebėjimai grynai tie patys: - reklamas išjungė per 5 minutes (gal net greičiau). - formatų bėdas (nepalaiko epub) išsprendžiu su Calibre. - pašvietimas, raiška, ekrano kokybė - viskas super. - 4GB atminties per akis. - Nors neturi visokių išorinių laikmenų palaikymo - dar nei karto to neprireikė. - Jeigu reikia kažką greitai įsikelit, siunti knygą laišką į savo pašto dėžę (@kindle.com) ir knyga atsiduria skaityklėje automatiškai (jeigu po ranka nėra Wifi - tai visada galima su telefonu mobile hot spot pasidaryti). - Patiko aiškinamasis žodynas, skaitant EN kalba. Aišku galima pirkti visokius mažiau žinomus bet prifarširuotus funkcijomis. Bet realiai - Kindle PP turi viską ko reikia turbūt 99% vartotojų. EDIT: Turbūt verta paminėti, kad ne eknygų skaitymas truputi vargingas (pvz PDF). Na toks palėtintas šiek tie.
An0nym0us 2017-03-20 19:07
Straipsnyje rašoma, kad procesoriaus greitis yra visiškai nereikšmingas. Nesutinku. Neseniai teko maigyt Pocketbook InkPad 840 2 skaityklę (procesorius - 1 GHz). Tai atidarinėjant iš linkųmanijų™ atsisiųstas skenuotas knygas, lapai vartosi taaaip lėtai, kad nelaiko kantrybė. Aišku, turint normalias mobi, epub knygas, arba tvarkingus (neskanuotus) pdf'us, tokių problemų nebekyla, bet manau niuansas pakankamai svarbus ir turėtų būti paminėtas.
sub 2019-04-03 14:12
Man asmeniškai knygų skaitymui Kindle Paperwhite nepakeičiams.
ChadBurks 2019-07-23 11:50
Žinoma, jie reiškia 6 knygas per mėnesį arba savaitę ne metus? Tikrai? Visas e-knygų taškas yra tas, kad niekada neturite būti be knygos.