„Apple“ naujienos „lyg perkūnas iš giedro dangaus“: pristatytas naujas „iPad“ ir nauji „iPhone“ (Video)  ()

Lyg perkūnas iš giedro dangaus – taip galima pavadinti „Apple“ sprendimą antradienį pristatyti naują (tiksliau, naujos spalvos) „iPhone 7“ modelį su ryškiai raudonu galiniu dangteliu. Iki šiol „Apple“ jau siūlė raudonus dėklus „iPhone“ telefonams, tačiau tai pirmas kartas, kai pats telefonas turi raudoną aliuminio dangtelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis telefonas pristatytas bendradarbiaujant su organizacija (RED), remiančia kovą su AIDS.

„Šis specialaus leidimo „iPhone“ su įspūdingu raudonu dangteliu yra svarbiausias (RED) produkto pristatymas iki šiol, kurį išleidome švęsdami mūsų partnerystę su (RED) ir mes nekantraudami laukiame, kol jį gaus mūsų klientai“, – sakė „Apple“ generalinis direktorius Timas Cookas.

Dalis už (RED) produktus gautų lėšų skiriama kovai su AIDS.

Prisidėdama prie (RED) lėšų rinkimo kampanijų, „Apple“ ne tik išleido raudonos spalvos produktų, bet ir buvo pakeitusi „App Store“ parduotuvės dizainą – minint AIDS dieną, ji nudažyta raudonai.

Raudonos spalvos „iPhone 7“ prekyboje pasirodys penktadienį, kovo 24 dieną. Vartotojams bus siūlomi 128 GB ir 256 GB vidinę atmintinę turintys modeliai, kurių kainos prasidės nuo 749 dolerių.

Taip pat antradienį „Apple“ paskelbė atnaujinanti „iPhone SE“ telefonų modelius ir dukart padidino jų vidinės atminties talpą – vietoje 16 GB modelio nuo šiol bus prekiaujama 32 GB įrenginiu, o 64 GB modelį pakeis 128 GB versija.

Jų kainos liks nepakitusios, o prekyboje šie telefonai senuosius modelius pakeis penktadienį. Kiti techniniai „iPhone SE“ duomenys liko nepakitę.

„Apple“ pristatė pigiausią „iPad“

„Apple“ taip pat pristatė 9,7 colių naują „iPad“ versiją, rašo portalas topcom.lt. Gamintojas naujieną vadina labiausiai prieinamu planšetiniu kompiuteriu savo istorijoje.

Naujasis „iPad“ gavo „Retina“ ekraną su 2048 x 1536 vaizdo taškų ir A9 procesorių su koprocesoriumi M9. Matyt, naujiena pakeis 2014 metasi išleistą planšetę „iPad Air 2“, nes pastaroji jau dingo iš „Apple“ svetainės.

Planšetinis kompiuteris taip pat gavo 8 ir 1,2 MP kameras, pirštų atspaudų skaitytuvą „Touch ID“ ir 7,5 mm storio korpusą.

Naująjį „iPad“ galima pasirinkti iš pilkos, sidabro ir aukso spalvų, o parduodamas jis bus nuo kovo 24 dienos. Modelis su 32 GB atminties ir Wi-Fi Jungtinėse Valstijose kainuos $ 329, o 32 GB modifikacija su LTE palaikymu – $ 459.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(5)
(23)
(-18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: