Katastrofų filmuose rodomi scenarijai – visiška nesąmonė? Kas iš tikro dėtųsi pasaulyje, jei sužinotume apie neišvengiamą apokalipsę (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PupuDede 2017-04-10 13:50
Manau biski netikslus bandymas vien del to kad jie iskart eidami serveri zinojo pabaigos laika, bet jeigu tai butu padaryta kokiame tikrame (WOW, L2) serveryje ir pasakyta kad uz poros savaciu viskas servui na manau tikrai butu kitokesni rezultatai ir daugiau lakstytu su karmom ir pns.
SaMaras 2017-04-10 14:30
Aš irgi nesutinku su tokiu tyrimo metodu. Plius neakcentuojama kažkaip to sakinio "tie, kurie liko iki galo" net ir padarius tikrame serveryje, nežinotum kiek iš tikro monitorių išlėkė per langą, nors veikėjas "pasaulyje" jokių smurto požymių nerodė..
obuglas 2017-04-10 14:32
Būtent. Dabar žaidėjai atėjo jau žinodami kad serveris bus uždarytas. Nėra netikėtumo efekto, kaip būtų katastrofos atveju. Įdomu būtų pamatyti kaip toks eksperimentas būtų padarytas normaliame serveryje pranešus kelios savaitės prieš
vanduo4 2017-04-10 17:58
- Kaip matau iš komentarų, jūs visiškai nesupratot koks tyrimas buvo atliktas. Čia svarbu ne koks serveris, o kaip žmonės elgsis žinodami kas bus toliau. : tyrimo rezultatai pasklebti įvertinus tik pasekmes, bet visiškai atmetus priežastis, nes to tiesiog neįmanoma įrodyti. Tai, kas buvo nematoma, ir po tyrimo liko nematoma. Tyrimas - bervertis.
algiuz 2017-04-10 20:58
Tas pats buvo, kaip Final Fantasy 14 perleido, prieš uždarant serverius, visi buvo draugiški ir rinkosi į būrius kalbėtis vieni su kitais ir pan. Aišku serverio uždarymas ir tikra apokalipsė yra du skirtingi dalykai. Apokalipsėje dalyvautų visi žmonės, ko pasekoje viskas būtų daug panašiau į dayz nei į mmo.
jordanbn2 2017-05-20 23:03
Ne visai taip. Zaidime apokalipse neisvengiama. Tikroveje tai butu viltis issigelbeti. Ir visi desperatiskai ieskotu budu kaip issigelbet. Sleptuviu , maisto atsargu.