Pranešama, kad skrydžiui virš Šiaurės Korėjos skubiai kilo atomines bombas užuosti galintis lėktuvas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dzo 2017-04-21 19:54
Jei diplomatija neveikia, kiek reiktu termobranduoliniu bombu saugiai neutralizuoti s.koreja?
OranGeXas 2017-04-22 08:52
to niekada nebus, nes tai butu Šiaurės Korėjos civilių genocidas (24 milijonai žmonių). Tai taip pat galėtų privesti prie pasaulinio karo, nes ir dabar negali visos šalys susitarti dėl šiaurės korėjos. Greičiausiai vis tai baigsis kalbomis, kurios įvairių šalių politikams leis pasikelti savo reitingus.
Bagai 2017-04-22 13:43
S.Koreja tikrai nesukels pasaulinio. Kuri salis ja gins? Kinija, Rusija? Tarp ju tik politiniai mainai jungtinese tautose, jos tikrai nesivels i kara, o Kinija greiciau pati S.Koreja sutvarkys taip kaip reikia.
Arns 2017-04-22 14:22
Jei būtu galimi kokie politiniai mainai, jau senai būtu padaryta. Korėją nori nenori gina rusai su kinais. Pastarieji ypač, nes ji yra buferis saugantis nuo tiesioginės JAV žvalgybos ir gynybos sistemų galinčių aptikti jų balistines raketas itin žemame aukštyje. Jei krinta šiaurinė dalis, akivaizdu kieno bazės ten įsikuria. Ir štai dėl tokio "nelaukimo" niekas negali pajudinti Š. Korėjos. Jei kišis JAV, bus ginančių sočiai, jei JAV nesikiš, kitos regiono šalys per silpnos įveikti. O kol vyrauja status quo matome ką matome.