„Microsoft“ pristatė artimiausius „Windows 10“ atnaujinimus: bus labai daug naujų ir įdomių funkcijų, daugės animacijų, keisis dizainas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2017-05-18 16:37
Labai už dizaino atnaujinimą. Dabartinis atrodo smarkiai neišbaigtas, ypač kas liečia gilesnę sistemos dalį, t.y. visokius nustatymus ir pan. Ikonos ir kt. dizaino elementai velkasi jau dešimtmečiais. Reikia labai smarkaus perdarymo grynai iš grafinės pusės. Jeigu bus padaryta tai, kas čia rodoma kaip konceptai (apie tai spėju iš to, kad video rodomi labai tarpusavyje besiskiriantys sprendimai), tai bus fantastiška.
1hitkillhack 2017-05-18 19:01
Jeigu pertvarkys viską iš esmės, pasibaigs visiška nesėkme. Labai puikus pavizdys yra perėjimas iš win 7 į win 8. Kaip matome win 10 naudojimas "truputį" didesnis dėl gražinto +- seno interfeiso. Ir dažniausiai žmonės naudoja tą programinę įrangą kuri buvo, kai pradėjo naudoti. Jeigu iš esmės ką nors pakeiti, turi iš dalies ieškotis naujų vartotojų. Čia jau kaip prakeiksmas turbūt... Jeigu ne nauja windows update politika, čia turėtų būti windows 11... Kaip ten sakoma... kas antra win versija niekam tikus.
Creatium 2017-05-18 21:56
Na, nebūtina maišyt. Pvz. OS X savo laiku dizainą atnaujino ir nebuvo jokio pasipiktinimo. Win 8 atveju buvo ne tiesiog perdarytas dizainas, o pasiūlytas absoliučiai naujas veikimo būdas. Windows 10 nereikėtų visko perdėliot belenkaip atbulai, perkeliant sidebarus į dešinę, uždarymo mygtuką į kairį apatinį kampą ir pan. Užtenka vienos dizaino "kalbos" sustatymas visoje sistemoje, visuose užkaboriuose. Viskas liks savo vietose, tik bus išdėliota moderniškiau, erdviau, švariau ir aiškiau.