Priminimas prieš artėjančią vasarą - moteris neatsargiai automobilyje paliko plaukų lako flakoną, bet tokios baigties nesitikėjo (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

aurimokas 2017-05-31 10:30
Visiskas clickbait. O tai kokios baigties tikejosi? Automobilio vidus kartais ikaista iki > 50 laipsniu. Flakonu aprasyme nurodyta nelaikyti aukstesneje nei 50 laipsniu temp. Tai kokios bl baigties ji galejo tiketis??
punktyras 2017-05-31 11:52
Jokios baigties ji ir nesitikėjo. Nei tokios, nei kokios nors kitokios. Negalvojo žmogus.
aurimokas 2017-05-31 12:42
Bet antraste skelbia kad ji nesitikejo tokios baigties, tai kokios baigties ji tikejosi? As dabar neuzmigsiu nezinodamas ko ji tikejosi Portalo administracija, galit man pasakyti ko ji tikejosi? Nes straipsny taip ir neparaset
punktyras 2017-05-31 14:40
Prieš (ne)užmigdamas dar (ne)pagalvok, kaip (ne)reikėtų (ne)paneigti teiginį, kad dievas (ne)egzistuoja.
Shinigami 2017-05-31 16:58
Jei tau rupi tavo sveikata, tai nuskrisk ten kur jį gyvena ir jos paklausk. Jei nesugebi suprasti paprasto sakinio reikšmės. Tai jau tikrai labai blogai. Nes tavo minėtas sakinys gali turėti tik dvi prasmes. 1) Tikėjosi tokios baigties ir tyčia paliko flakoną, kad jis sprogtu. 2) Nesitikėjo tokios baigties. Reiškia, kad negalvojo, kad jis gali sprogti. Tiksliau iš vis nieko negalvojo jį palikdama automobilyje. Daugiau reikšmių čia būti negali. Ar tu galvoji kas nutiks, jei ant stalo paliksi tušinuką? Ar galvoji kas nutiks, jei automobilyje paliksi popieriaus lapą. Ir t.t. ir t.t. Gal prieš palikdamas bet koki daiktą, bet kokioje vietoje atlieki detalia analizę kas nutiks jei ta daiktą, būtent toje vietoje paliksi? Spėju, kad tikrai negalvoji kas nutiks pieštukui paliktam ant stalo, kai jį ten palieki. Ir tikrai nesitiki, kas tavo vaikas (ar kitas šeimos narys) jį pamatęs paims. Ar kad tavo šeimos narys nepastebėjęs jo ant stalo, ant jo padės karštos arbatos puodelį ir taip arbata išpils. O gal tu visada mintyse atlieki šimtus simuliacijų kas tam pieštukui ant stalo gali nutikti? Ir visada tikiesi, kad kažkas jam nutiks? Ir taip su visais daiktais prie kurių prisilieti?