Parodai paveikslėlį ir akimirksniu turi WEB svetainę: startuolio neurotinklas iš WEB programuotojų atims duonos kąsnį? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2017-06-01 08:09
Kažkaip abejojų šios programos sėkme. 1) Kažkam ta paveikslėlį reiks nupiešti ir tokį kad jį programa sugebėtu atpažinti pilnai. 2) Dabartinės svetainės yra dinaminės, o ši programa duoda statinį puslapį. Todėl panaudojimas bus labai ribotas. 3) Kai turi nupiešta puslapio dizainą, jį atkartoti pačiam naudojant html5 ir css nėra labai sunku ir netrunka labai ilgai. Svarbiausia, kad kažkas jį nupieštu. 4) html nėra programavimo kalba, todėl su ja dažniau dirba dizaineriai, o ne programuotojai. 5) Kadangi ta puslapio paveikslėlį kažkam reikia nupiešti, tai tam kažkam butu daug paprasčiau tai padaryti naudojant specialia programa kuri vizualiai kuria puslapio išvaizdą.
TomasBalčiūnas 2017-06-01 11:44
Kadangi pats programuoju, tai pažiūrėjus video kilo abejoni. Antru bandymu paveikslėlis "pagamintas" naudojant bootstrap technologijos elementus ir jau surenderinus html failą su nuostaba atsiranda tos pačios bootstrap technologijos efektai. Konkrečiai kalbu apie mygtukų hover efektą, kurie identiškai atitinka defaultinius bootstrap technologijos efektus: spalvos, šešėliai ir t.t. Kyla dvi mintys: 1) Arba pats html kodas šiuo atveju renderinamas ant bootstrap technologijos, todėl labai kyla abejonų ar taip pat sėkmingai tvarkysis su kitokios stiliaus paveikslėliais. 2) Video yra totalus fake ir niekas čia nieko negeneruoja.