Nekenčiamiausias vaizdo įrašas „YouTube“ platformoje – Bieberio dainai iššūkį kelia naujas įrašas(Video)  (4)

Į „YouTube“ kasdien įkeliama tūkstančiai vaizdo įrašų. Kai kurie svajoja iš savo kanalų užsidirbti, o kiti siekia kitokio populiarumo. Čia reklamuojasi ir savo vaizdo klipus kelia ir didžiausios muzikos žvaigždės, ir visiški naujokai. Visgi, ne visiems pasiseka. „YouTube“ jau visai greitai gali turėti naują nekenčiamiausią visų laikų įrašą – jo reitingai kasasi gilyn greičiau nei Justino Bieberio „Baby“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadaise populiarios dainos „Baby“ vaizdo klipas per septynerius metus buvo peržiūrėtas daugiau nei 1,6 milijardo kartų. Tai – saldi daina, su dar saldesniu paaugliams skirtu vaizdo įrašu. Ir pats dainininkas tikrai nebuvo labai mėgstamas, todėl nieko keisto, kad būtent jam atiteko nekenčiamiausio „YouTube“ vaizdo įrašo autorystė.

Tačiau laikai keičiasi ir greitai senąjį „Baby“ vaizdo klipą gali aplenkti nauja daina iš Europos. „How it is ( wap bap ... )“, atliekama Bibi H, turi daugiau nei 38,5 milijonus peržiūrų. Kalbant apie muzikinius klipus, šis skaičius nėra toks jau įspūdingas. Tačiau žurnalistus nustebino kitas statistikos rodiklis – žemyn nukreiptą nykštį (neigiamą įvertinimą) paspaudė beveik 2,3 milijono žiūrovų. Tai – žymiai daugiau nei bet kurį kitą naują vaizdo įrašą per tokį trumpą laiką. Per nepilną mėnesį ir pats Bieberis nesulaukė tiek daug neigiamų vertinimų.

Kodėl Bibi H klipas taip nekenčiamas? Greičiausiai dėl siaubingos saldžios muzikos ir keistų žodžių. Nemažai komentarų skelbia, kad jie nepajėgė išklausyti net poros dainos minučių. Tačiau pati atlikėja džiaugiasi ir tokiu įvertinimu ir jau yra pasiruošusi sėkmei.

Bibi H pasakojo, kad per dieną klipas pasiekė net 10 milijonų peržiūrų, dabar jau beldžiasi į 40 milijonų ribą. Neigiami įvertinimai tik padeda dainai populiarėti ir 24 metų merginai didinti savo žinomumą. Kita vertus, blogiausiai vertinamo „YouTube“ vaizdo įrašo šlovė vargiai gali būti maloni.

Tiesa, dar neaišku, ar rekordas atiteks „How it is ( wap bap … )“. Nors vokietės vaizdo įrašas sparčiai artėja šio tikslo link, „Baby“turi beveik 8 milijonus neigiamų įvertinimų. Antrasis labiausiai neigiamai vertinamas vaizdo įrašas yra „Call of Duty: Infinite Warfare Reveal Trailer“, trečias – PewDiePie sukurtas „Can this video get 1 million dislikes?“. „How it is ( wap bap … )“ šiame sąraše užima šeštą vietą, tačiau skubiai kopia aukštyn. Nypost.com prognozuoja, kad „How it is ( wap bap … )“ per ateinančius kelis mėnesius viršys nemalonų Justino Bieberio rekordą.

Miley Cyrus vaizdo klipai taip pat dažnai susilaukia stiprių neigiamų įvertinimų, tačiau juos visada nusveria teigiami. Ir naujausi Justino Bieberio klipai yra populiarūs ir labai teigiamai vertinami. Todėl Bibi H nenusimena ir žiūri į ateitį.

Bibi H kanalas turi daugiau nei 4,4 milijonus prenumeratorių, daugelis vaizdo įrašų vertinami teigiamai. Štai ir sparčiausiai nekenčiamumo rekordo link artėjantis klipas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(31)
(-24)

Komentarai (4)