Paskutinis smūgis žmogiškiems santykiams? „Sekso robotų“ revoliucija ir fatališkos pasekmės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2017-07-18 15:15
Ar pastebėjote, kad taikomi dvigubi standartai? Kai dėjai daro vienas kita, tai jie sveiki ir gali auginti vaikus. Kai asmuo dirba su ranką prie piešto paveiksliuko (ne filmuotos medžiagos) arba su lėlėmis, tai jis baisus iškrypėlis kuris bet kada gali pradėti žaginti vaikus. Ar tai ne dvigubi standartai?
peeplt 2017-07-18 16:00
Viengubi dvigubi ar keturgubi standartai man vienodai. Nenoriu nei kurstyti nei įžeisti. Bet... Noriu kad mano vaikas augtų aplinkoje kur šeima yra vertybe ir "normali" šeima yra tradicinė šeima. Dabar "normalios" šeimos sąvoka yra labai išplėsta. Galiu neužsidengęs akių žiūrėti fantastinį siaubo filmą, bet yra dalykų kurių net žiūrėti negaliu, ir tai nėra fantastika. Tai yra pristatoma kaip norma reikalaujant "tradicinės" šeimos teisių. Suprantu kad ir kaimynas ir bendradarbis ir mano paties vaikas gali būti "kitoks". Jis net gali būti mano geriausias draugas. Man nuo to nebus nei blogiau nei geriau. Mane tik piktina viso šito reikalo reklama. Žiūrint žinias ar penktadienio filmą su šeima, skaitant bet kokią populiariąją grožinę ar informacine literatūrą. Visur pilna "naujų vėjų ir krypčių". Taip formuojamos naujos norms ir brėžiamos naujos ribos.
UTF16 2017-07-18 16:14
O aš noriu visiškai priešingo dalyko. Noriu, kad mano vaikai augtų aplinkoje, kur vertybė yra įvairios šeimos. Noriu, kad filmai reklamuotų visokius naujus vėjus ir kryptis ir kad visi vaikai tai matytų. Aš tame neįžvelgiu absoliučiai nieko blogo ir noriu, kad vaikai tame irgi neįžvelgtų nieko blogo. Noriu, kad vaikai, užuot vadovavęsi abstrakčiomis „tradicinėmis vertybėmis“, gyventų santarve ir tarpusavio pagarba grindžiamoje visuomenėje, noriu, kad jie žmogų vertintų ne pagal tai, su kuo jis miega, o ką yra pasiekęs gyvenime. Tarp mudviejų akivaizdžiai susidaro konfliktas. Kaip siūlai jį spręsti?
unytas 2017-07-18 17:38
tau patinka kai vienas vaikas ir du tetes? tau cia normaliu? taip gamtoi buna ane?
Andraika 2017-07-18 17:43
arba penkios tėtės, dvi vištos, babytės pelenai urnoj ir karpis.
Pumper 2017-07-18 17:58
O gamtoj internetas būna? Ką čia veiki, gamtos vaike? p.s. kada išmoksi rašyti?
lape 2017-07-18 18:03
Tikrai, dabar jau atsiranda ir pieštų ar guminių merginų teisių gynėjai, juk pačios jos negali apsiginti.
jonas112 2017-07-18 18:15
Nieko jūs nesuprantat apie tradicijas.. Niekas blogo nemato kai tėvai išvažiuoja į londes, norges, o vaikai palikti auginti seneliui su senele ar kokiai tetai. Dar geriau, kai vaikus augina tėvai susituokę iš reikalo, kurie negali vienas kito pakęsti, o galiausiai išsiskiria. Va čia tai tradicijos. Svarbu ne santykis tarp žmonių, auklėjimas ir vertybės, o kad būtų būtinai diedas ir boba.
Shinigami 2017-07-18 18:34
Gamtoj dar ne to būna. Poligamija labai plačiai paplitusi. Taip pat pilna medžiagos apie homoseksualinius užsiėmimus tarp gyvūnų. Tad tai labai natūralu ir gamtoje plačiai paplitę. Dažniausiai "taip gamtoje nebūna" sako tie kurie niekada gamtoje nėra buvę. Gamtoje dar ne tokių dalykų būna. Kol užsiėmimas nepažeidžia kito asmens teisių nematau nieko tame bloga. Jau kiek kartu buvo paneigta, kad smurtiniai žaidimai smurto nepropoguoja. Tas pats ir su lėlėmis ar robotais. Gal greičiau kaip tik atvirkščiai. Jei nori kad tavo vaikai butu saugus turi suteikti galimybę patenkinti savo poreikius nepažeidžiant kitu asmenų (ypač vaikų) teisių. Čia tas pats, kas kambarį tvarkyti visas šiukšles sušluojant po lova. Anksčiau ar vėliau jos nebetilps ir išbirs po visa kambarį. Jeigu neleisi asmeniui patenkinti savo noru, tai nereikš kad jis jų neturi ir kad tokių asmenų nėra. Bet jei jis neatlaikys, tada tavo vaikas gali tapti jo auka. Kaip sakoma, priespauda iššaukia priešinga rezultatą.
UTF16 2017-07-18 18:39
Kai nuo įvairovės prieinama prie psichopatijos, nieko gero nelauk.
DarkNRG 2017-07-18 19:39
Greit visoms moterims sunkios dienos bus. Ypac toms, kurioms 'galva skauda' daznai.. Visi vyrai kur nors padvale ar garaze po gumine meiluze tures, kai jos bus visai kaip gyvos ir kapeikas tekainuos. Ir vaikscios visi kiekviena vakara i garaza prie 'masinos pasikrapstyt'.
HardAxe 2017-07-18 20:46
gamtoj gėjiški gyvūnai nėra plačiai paplitę. gamtoj gėjiški gyvūnai neaugina vaikų. Du tėčiai - žinduoliai gamtoj neturi šanso išauginti vaiko. Taigi mažumų dauginimasis bei šeima* nėra natūralus reikalas. *šeima tai kai subrendę padarai dauginasi ir augina vaikus. Tęsiam toliau: Tradicinė šeima yra tokia, kokia buvo pagal tradicijas, vyras ir moteris. Amen. Ar gali būt modernių šeimų? Šeimų kaip tokių turbūt neišeis padaryt, bent jau kurį laiką. Modernių santuokų tai laisvai gali būti, tam niekas neprieštarauja. Jeigu dėdė petras nori susituokti su teta Kazlu, tegu tuokiasi. Aš asmenšikai prieš modernias šeimas, bet neprieštarauju moderniom sasntuokom. Manau gamta visai neblogas pavizdys, vaikus tegu augina mišrios šeimos, o galus kaišioti vienas kitam gali jau kokie nori sutuoktiniai.
Ar_as? 2017-07-18 21:07
Žinai ko dar gamtoj nebūna? Interneto ir siaurapročių prie klaviatūrų. Gal atsijunk?
lape 2017-07-18 21:10
Gamtoje viskas susiję, ir viskas yra taip, kaip yra esant dabartinėms, fundamentalioms konstantom. T.y viskas yra taip, kaip ir turi būti, kitaip nebus. Dėl gėjų dauginimosi, tai yra tiesiog tam tikra gyvūnų (tiksliau genų, esančių juose) dauginimosi strategija, ir jei jie kiekvienoje kartoje egzistuoja, reiškia tokia strategija pasitvirtina. Nei daugiau nei mažiau. Nei blogai nei gerai. Genams pofig. Grįžtant prie guminių lėlių - čia genai prašovė pro šalį, ir butų įdomu pamatyti, kaip jie išsisuks šiuo atveju. Tik, gaila šitokiam stebėjimui reikia kelių milijonų metų. Nors gal galima kaip nors modeliuoti su kompiuteriu.
qriuqriu 2017-07-18 21:16
pavadinimas nekorektiskas, jei sex'a zmogiskiems santykiams prilygina, labiau tiktu kaip gamtinis poreikis kiekvieno subrendusio individo
AP0323 2017-07-18 22:19
[/quote] Dėl gėjų dauginimosi, tai yra tiesiog tam tikra gyvūnų (tiksliau genų, esančių juose) dauginimosi strategija, ir jei jie kiekvienoje kartoje egzistuoja, reiškia tokia strategija pasitvirtina. Nei daugiau nei mažiau. Nei blogai nei gerai. Genams pofig. Tyrus identiškus dvynius, piderastiškumo genų nerasta ir dar neįrodyta, kažkada juokavavau, kada prie LGBT bendruomenės santrumpos atsiras raidė Z, po metų pridėjo Q, pasigūglinus tai reiškė queer - negaluojantis, kas atitiko logiką. Pasitikrinus šiandien, google atnaujino žodyną ir pateikė vertimą apie homo propagandą. Iš rytų smegenų propaganda, iš vakarų antro galo Kodėl svingeriai neina į paradus, nes jie diskriminuojami labiau ir nieks nesvarsto apie 10 svingerių santuoką, kur čia dingsta liberalai ir žmogaus teisių gynėjai, kodėl jie negina badaujančių ir skustančių pensininkų?
AAA000 2017-07-19 00:22
Kiek skaiciau - homoseksualumas yra genetiskai perduodamas per moteriska linija, ar kazkas tokio. Kazkaip ten susije su Y cromosoma ir gali islyst tik trecioj palikuoniu kartoj. Taip kad klysti del "gali but kitoks". Arba bus garantuotai, arba ne Tapt del itakos - neimanoma. Ir kaip suprantu - procenta paplitimo visuomeneje irgi imanoma pakelt arba sumazint. Straipsnis isvis nesusijes su sitai...
HardAxe 2017-07-19 09:51
Na gėjų yra tiek gamtoj, tiek žmonijos istorijoj visą laiką buvo ir bent tam tikrais periodais tai buvo normalus reiškinys. Bet nei gamtoj, jei žmonijos istorijoj du gėjai vaikų niekada neaugino. Pasidarėm internetą - galim naudotis. Kai jiem pavyks pagimdyti vaiką, tada užskaitau. Dabar gi vaikų jie niekaip nepagimdo. Jeigu žmogus turėjo santuoką, išsiskyrė, vedė kitą savo lyties asmenį ir nori augiti savo vaiką, tada jau reik paisyt vaiko interesu, su kuriuo tėvu jam geriau su tuo tegu gyvena. Bet atimti svetimą vaiką (dabartinis norvegijos pavizdys, australijos aborigenų ex pavizdys ir visi kiti panašūs momentai) yra daug blogiau už gėjiškumą, nors šios dienos įstatymai tai ir leidžia (ar pvz leido australijoj, kol jie suprato klydę). O visuomenę erzina ne gėjai, bet jų paradai ir visokios saviraiškos bandant atkreipti į save dėmesį. Lygiai taip pat atrodo, kad interneto dėka atsirado daugiau idiotų. Be interneto idiotiškų pasisakymų niekas neklausytų ir sėdėtų jie daug nesireikšdami.
UTF16 2017-07-19 10:36
Kai nebuvo jokių „paradų“, visi dėl gėjų džiaugėsi ir juos mylėjo?
Andraika 2017-07-19 10:51
Dėl gėjų niekas nesuko galvos. O va dėl bliaunančių homonacikų imta nemėgt visos jų padermės.