Pagrįstas strateginis sprendimas, žmogiškų resursų švaistymas ar diskriminacija? Trumpas ėmėsi translyčių asmenų kariuomenėje ir iš karto pakilo audra

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bagai 2017-07-27 13:42
Padarytu, kad iš viso tualetai nebūtų skirstomi pagal lytis ir problemos nėra. Bendra patalpa rankom plauti ir toje patalpoje maži kambariukai be tarpų po apačia ir iš viršaus(kad iškrypėliai nelandžiotų) su klozetais. Iš viso nesuprantu, kam reikia atskirti tualetus lyties pagrindu? Namie užtenka ir vieno tualeto su vienu klozetu, ar vis dėlto kažko nežinau ir viešose moterų tualetuose skiriasi klozetai?
azotas 2017-07-27 14:36
O ko cia piktintis, juk nei moteris nei vyrai nenori but su translyciais vienam kambary.
kiesza 2017-07-27 17:49
Klozetai gal ir nesiskiria, bet vyras nuo moters SKIRIASI, tiksliau iki šių laikų skyrėsi.. Toks tavo pasiūlymas padidins seksualinių nusikaltimų skaičių, vaikai pradės anksčiau santykiaut, dėl ko prasidės ankstyvi gimdymai.. Mano manymu čia yra iškrypusi mintis, kurios šalininkai pedofilai ar tesiekiantys sau asmeninės naudos, pasitenkinimo.
Bagai 2017-07-27 19:11
Tai tarsi dabar tualete negali pedofilas išnaudoti vaiko, nes atskirtos lytis??? Pedofilam nesvarbi lytis, juos seksualiai traukia tiek berniukai, tiek mergaitės, esmė, kad vaikai lytiškai būtų nesubrendę. Jei seksualinis nusikaltėlis puls tualete tai tikrai jam dzin koks paveikslėlis ant durų. Manau čia tiesiog dar vienas betikslis segregacinis susiformavęs atvejis visuomenėje, kaip radikalaus islamo atvėju, kai moteris negali vairuoti, nes ją "išprievartaus". Ir kaip bendri tualetai skatins ankstyvą seksualinį aktyvumą?
kiesza 2017-07-27 19:52
Gali išnaudot tiek tualete, tiek komisariate. Pas vyrą yra toks instinktas pamačius nuogą moterį tam tikrose aplinkybėse užgimsta instinktas pasimylėt. Žinoma vyrui kurio moterys nejaudina tai jam dzin šalia ko myžt.. šalia gražuoės ar šalia pensininkės.. Garantuoju, kad už tokius tualetus pasisakys tik lesbietės ir piderastai auginantys įsivaikintus vaikus.
Bagai 2017-07-27 20:42
Prie ko čia nuogas kūnas? Bent skaitei ką rašiau? Nes man neteko matyt, kad eitu kas nors rankų plauti plika subine. Prie ko čia pederastai ir leisbietės? Tu net su dabartiniais tualetais daliniesi su tuo pačiu pederastu(kai kol naudojiesi pisuaru jis tave gali nužiūrėti, kaip dabar jautiesi, geriau?), o moterys su leisbietėm. Išvarysi gėjų į moterų tualetą moterys pyks, kad jis vyras ir atvirkščiai! Ir kur logika? Tualetų išplanavimas tas pats, bendra patalpa su praustuvėmis ir kabinomis į kurias einama po vieną. O pisuarus labiau izoliuoti patalpoje dėl privatumo ir nėrą jokios problemos. Kai dabar skirtingos patalpos dėl lyties kuriamos tam, kad rankas plauni galėtum nenužiūrimas kitos lyties atstovo, nes tai gali sukelti seksualinį geismą?
kiesza 2017-07-27 21:04
Nerandu aš argumentų pateisinančių šitą įdėją, bet jai yra tokių kuriem faina tai pirmyn. Esu ramus, nes tokia naujovė į Lietuvą vargu ar ateis šiame šimtmetyje, o užsienis tegu gyvena kaip sau tinkamas
Bagai 2017-07-27 21:38
Atvirkščiai, nėra argumentų, kodėl šioje vietoje turi būti segragacija iš viso...