Facebook DI išrado žmonėms nesuprantamą kalbą: sistema išjungta, kol neišsivystė į Skynetą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

incognit0 2017-08-03 10:04
Nieko tie du botai nesukure , kaip visada is muses drambli daro pseudozurnalistai, kad pritraukt demesi , geda kad toki sudo vezima sis tinklapis stumia, istikruju kas nitiko tai du botai pradejo metit nieko nereiskiancius zodziu kratinius , vienas botas pradejo nusisneket o kitas pradejo kartot ta pati, nes botai sukurti kad palaikitu pokalbi naudodami tokius pacius ar panasius zodizius .
aleksas_ 2017-08-03 12:13
Fake news! Žiniaskaida eilinį kartą priinterpretavo... http://www.snopes.com/facebook-ai-devel ... -language/
lindemann 2017-08-03 18:34
Jeigu čia yra daugiausia, ko yra pasiekę žmonės DI kūrime (beprasmiai botų sapaliojimai), tai mums dar šviesmečiais iki taip gąsdinamo DI žmonijos pavergimo ar sunaikinimo. Greičiau patys, panaudoje DI vieni prieš kitus, save pasmerksime pražūčiai.
SaMaras 2017-08-03 20:42
jeigu tai beprasmiai sapaliojimai tada taip, bet jeigu visgi pašnekovai vienas kitą supranta tada jau galima susimąstyti iki ko gali tai privesti. Man korėjiečių kalba ir beprasmių sporgstamųjų balsių kratinys, bet nereiškia kad ji beprasmė. O kaip piktieji kaimynai sako „zapas v žopu nijibiot“ ala atsargų ir Dievas saugo.. geriau visur ieškot bėdos ir džiaugtis jei jos nėra, negu galvot, kad pasaulis vien gėlytės ir vaivorykštės ir verkti kai pasirodo kad taip nėra..
salemas5 2017-08-04 00:56
O teslose nera to paties dirbtinio intelekto ideto? Ta orasme ju autopiloto sistemose. Taip pat Muskas nori sukurti visiskai autonomini transporta, tai ten tures but vienoks ar kitos dirbtinis intelektas.
Berserkas 2017-08-04 01:47
Tarkim Tesla visada stabdo jeigu priešais yra kliūtis, nes taip užprogramuota. DI pats pasirinktų ar stabdyti, ar suktis staigiai į šoną.
amas 2017-08-04 08:48
Čia gal greičiau gedimas, o ne nauja nesuprantama kalba? Kad sapaliojimai būtu pavojingi, greičiausiai reiktu smarkiai didesnio automatizacijos lygio, nei yra dabar.
Niemand 2017-08-07 12:55
Visi autopilotai didesne ar mažesne dalimi yra DI, nes naudoja neurotinklus informacijos apdorojimui ir interpretavimui. Tik tai statiniai tinklai, kuriems "programiškai uždrausta" toliau mokytis. Jie tipiškai "išveisiami" naudojant genetinius algoritmus ir išmokami iki tam tikro reikalingo lygio, o tada tokio tinklo kopija instaliuojama į konkretų automobilį be tolimesnės galimybės mokytis (nors galbūt kai kuriose sistemose bent dalinai galimybė mokytis paliekama). DI nereiškia, kad negali būti papildomo sluoksnio kontroliuojančio softo, kuris priverstų sistemą konkrečiu atveju pasielgti tam tikru būdu, ar toks sprendimas naudojamas teslose - nežinau. Labiau tikėtina, kad neurotinklas tiesiog yra išmokytas stabdyti prieš kliūtį.